1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2018 15:46

Γιώργος Καραμπέτσος: «Το beach volley θα αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος»

«Το beach volley θα αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος και την αίγλη που του αξίζει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στον Αγιο Νικόλαο πριν από την έναρξη των αγώνων της τελικής φάσης που θα αναδείξουν τους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες Ελλάδας 2018. Οι τελικοί θα γίνουν την Κυριακή στις 19.30 και θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3, ενώ ο Καραμπέτσος δήλωσε πως αφαιρέθηκαν από το πρόγραμμα τα βεγγαλικά, οι πανηγυρικές εκδηλώσεις και οι τσιρλίντερς ως ένδειξη σεβασμού στο πένθος για τα θύματα των πυρκαγιών.

 

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος δήλωσε:  «Το 2017 στο τελευταίο τουρνουά Masters που έγινε πάλι στον Άγιο Νικόλαο, διαπιστώσαμε ότι είχε μεγάλη επιτυχία και στη λήξη των αγώνων, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου μας κάλεσε να έρθουμε ξανά το 2018. Κάθε επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει. Μετά την μεγάλη τραγωδία στην Αττική με τις πυρκαγιές, θα αποφύγουμε το διασκεδαστικό κομμάτι και θα δώσουμε όλο το βάρος στο αγωνιστικό μέρος του αθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη χρονιά η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία και οφείλω να υποσχεθώ στον Δήμαρχο ότι όσο μας καλεί, εμείς θα ερχόμαστε. Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι το 2017 να επαναφέρουμε δειλά δειλά το beach volley πάλι στον σωστό δρόμο. Αυτό που βλέπουμε καθώς ολοκληρώνεται και φέτος το πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι ότι αν έχεις θέληση, το έργο σου θα πετύχει. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς για την συμπαράστασή τους, τα μέλη του ΔΣ, τους διαιτητές και το προσωπικό, αλλά κυρίως του Δήμους που μας φιλοξενούν, ξεκινώντας φέτος από τη Θεσσαλονίκη, την Σκύρο, την Αρχαία Ολυμπία, το Αντίρριο και τώρα τον Άγιο Νικόλαο. Θέλω να υποσχεθώ στο ελληνικό βόλεϊ ότι βήμα βήμα το beach volley θα αποκτήσει ξανά την αίγλη που είχε στο παρελθόν. Παρουσιάζονται αρκετά νέα παιδιά στο άθλημα και εκεί ρίχνουμε το βάρος. Αν τις Εθνικές ομάδες απαρτίζουν καλοί αθλητές, τότε θα έχουμε και καλύτερο θέαμα. Επίσης θα διοργανώσουμε στην Ελούντα διεθνές τουρνουά τέλη Αυγούστου και θεωρώ και θα το ξαναπώ, πως θα είναι το γεγονός του αιώνα αν καταφέρουμε και διοργανώσουμε έστω τους τελικούς μία χρονιά στη πανέμορφη λίμνη του Αγίου Νικολάου».

«Η μεγάλη δυναμική του Αγίου Νικολάου»

Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Ελένη Καζάκου που κατάγεται από τα Χανιά δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που η μεγαλύτερη διοργάνωση της Ομοσπονδίας μας για το  beach volley 2018 φιλοξενείται στο νησί όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω. Στη μικρή και γραφική πόλη του Αγίου Νικολάου της Κρήτης αλλά με μεγάλη δυναμική και ενδιαφέρον για ποιοτικές εκδηλώσεις στον τομέα του αθλητισμού αλλά και του πολιτισμού θα φιλοξενηθεί η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  master ανδρών,γυναικών. Με την ευκαιρία της διοργάνωσης είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τοπικούς φορείς της περιοχής και να μιλήσουμε μαζί τους για την ανάπτυξη του ήδη υπάρχοντα πυρήνα του βόλεϊ και να δημιουργήσουμε κουλτούρα υψηλού επιπέδου όπως στα άλλα αθλήματα που φιλοξενούνται στον Άγιο Νικόλαο όπως κλασικός αθλητισμός, κολύμβηση κλπ. Εύχομαι η διοργάνωση αυτή να είναι το εφαλτήριο για την υλοποίηση αυτού του σκοπού. Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ.Ζερβό ,τον αντιδήμαρχο κ.Αλεξακη, τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ κ.Λευτερη Ραφαηλακη  και όλους τους εμπλεκόμενους της διοργάνωσης για την άριστη διοργάνωση και φιλοξενία και να τονίσω πως η φετινή διοργάνωση εκτιμούμε ότι θα είναι πολύ καλύτερη από εκείνη του 2017».

«Κάθε χρόνο και καλύτερα»

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μπιτς βόλεϊ της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στον Άγιο Νικόλαο. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο κ. Ζερβό και όλους τους παράγοντες της πόλης, τους τοπικούς χορηγούς, τους χορηγούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος για αυτό που προσφέρουν. Θέλω να τονίσω πως φέτος σε όλα τα Masters υπήρχε μεγάλη αύξηση αθλητών. Ξεκινήσαμε πέρυσι με 40 ομάδες και φέτος ο αριθμός σχεδόν διπλασιάστηκε. Αυτό σημαίνει ότι η Ομοσπονδία κάτι καλό κάνει. Θέλουμε να αυξηθεί ο αριθμός, οι αθλητές είναι το προϊόν μας. Το beach volley είναι παντός καιρού και αυτή είναι η ομορφία του. Ο Άγιος Νικόλαος προσφέρει τις παραλίες και τη φυσική ομορφία και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα από τα καλύτερα τουρνουά, πριν πάμε στην Ελούντα για το Βαλκανικό».

 

 

 

st22.jpgvarsaris-nekta.jpgst1.jpgst2.jpgrafailakis-zervos-karab.jpgpapadimitriou-alexakis.jpgspilio-kara.jpgkazakou-rafailakis.jpgkarabe.jpgkara-papa-alexa.jpg

Media





Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ