1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-10-2013 15:20

«Κομάντος» από τη Ν.Ερυθραία, ήττα σοκ για Κύζικο και κάταγμα Μπεκιάρη

Ο Πανερυθραϊκός έκανε την έκπληξη και νίκησε την Κύζικο και μάλιστα στη Νέα Πέραμο με 3-2 σετ στο ντέρμπι του Β΄ομίλου της Α2 ανδρών. Η απουσία του Θεόδωρου Μπεκιάρη που την παραμονή του αγώνα έπαθε κάταγμα στο δάκτυλο του (θα μείνει εκτός γηπέδων 20 ημέρες) αλλά και η πίεση του Πανερυθραϊκού προκάλεσαν εκνευρισμό στους γηπεδούχους οι οποίοι αν και είναι το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας γνώρισαν ήττα σοκ.
Συναρπαστικό ήταν το 4ο σετ όπου η ομάδα του Τάσου Κουμπλή είχε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα με 3-1 σετ όταν προηγήθηκε 2-1 σετ και 24-21. Ο Πανερυθραϊκός με φοβερές άμυνες και αποτελεσματικό σερβίς έκανε σερί 5-0 και οδήγησε το ματς στο τάι μπρέικ όπου πήρε και τη σπουδαία νίκη. Το εντυπωσιακό είναι πως ο αγώνας κανονικά είχε προγραμματιστεί να γίνει στη Νέα Ερυθραία αλλά επειδή το γυμναστήριο «Στ.Καλαϊτζής» δεν έχει πάρει άδεια έγινε στη Νέα Πέραμο.

«Ανέλπιστη νίκη»

Ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Μιχάλης Χατζηπέρρος είπε: «Ηταν ανέλπιστη νίκη. Ξεκινήσαμε άσχημα τον αγώνα. Χάσαμε το 1ο σετ εύκολα και ίσως από αυτό οι αντίπαλοι να μας να μας υποτίμησαν. Στο 4ο σετ τα δώσαμε όλα, παίξαμε ελεύθερα και εκμεταλευτήκαμε την αλλαγή πασαδόρου στην αντίπαλη ομάδα . Είχαμε ανάγκη αυτή την επιτυχία. Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια».

«Προσγειωθήκαμε»

«Δεν αποτελεί δικαιολογία η απουσία του Μπεκιάρη. Είναι σημαντική απουσία αλλά δεν φταίει για την ήττα. Τα μυαλά μας είχαν πάρει αέρα και προσγειωθήκαμε. Όπως αποδείχτηκε δεν υπάρχουν περίπατοι και βόλτες σε αυτή την κατηγορία. Ο Πανερυθραϊκός έπαιξε ελεύθερα και ψυχωμένα. Το ίδιο έγινε και πέρσι που στον Α΄γύρο χάσαμε από τα Ναυπηγεία και μετά σοβαρευτήκαμε. Το ίδιο περιμένω να γίνει και τώρα», δήλωσε ο προπονητής της Νέας Περάμου Τάσος Κουμπλής.

Τα σετ: 2-3 (25-17, 22-25, 25-20, 24-26, 12-15)

ΚΥΖΙΚΟΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ (Κουμπλής): Καρακίτσος, Βαρδής, Καρανικολάου, Ζαχαρόπουλος, Αλεξόπουλος, Κατσανεβάκης / Λιώτας Κλ. (λ), Πλεμμένος, Κούλας.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χατζηπέρρος): Παπασιδέρης Δ., Κατσαούνης, Μπιλλήρης, Αδαμόπουλος, Παπασιδέρης Γ., Κωστόπουλος / Πολυμερόπουλος (λ), Αθανασιάδης (λ), Λέπουρας, Γκόρτσιανουκ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ