1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
20-07-2014 12:17

«Σταματήστε άμεσα μία ακόμα λάθος απόφαση»

Υπέρ της επιστολής του Πανερυθραϊκού τάχθηκε η Δραπετσώνα η οποία είχε επίσης παρουσιάσει προτάσεις στην ΕΟΠΕ για τον σχεδιασμό της Α2. Η ομάδα καλεί τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να αλλάξει την απόφαση και να εξεταστεί η πιθανότητα κλειστής λίγκας.
«Η Δραπετσώνα συμφωνεί απόλυτα με τα θέματα που θίγει η επιστολή και αναφέρει ένα ακόμα καίριο σημείο.

Στην πρώτη συγκέντρωση στην οποία παρευρέθησαν 12 σωματεία του Νότου, εκφράστηκε και από τους 12 η επιθυμία, όπως η κλήρωση της τοποθέτησης των ομάδων στον Α και Β όμιλο, να γίνει χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, γιατί με το καθεστώς που επικρατούσε φτιάχναμε εξ ορισμού ένα πολύ δυνατό όμιλο και έναν όμιλο πολύ αδύνατο, με αποτέλεσμα να υποβιβάζονται ομάδες από τον Α’ όμιλο, οι οποίες στον Β’ θα τερμάτισαν σε πολύ υψηλότερη θέση. Άρα, υπάρχει σε πολύ μεγάλο βαθμό η αδικία στον καταρτισμό των ομίλων και ειδικά τώρα που είναι σε όλους γνωστό ότι δυο ομάδες κινούνται μεταγραφικά για την άνοδο στην Α1 και έρχεται η ΕΟΠΕ και τους τοποθετεί από την αρχή σε διαφορετικούς ομίλους.

Η Δραπετσώνα καλεί προσωπικά τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ, να αναλάβει δράση και να σταματήσει άμεσα μια ακόμα λάθος απόφαση της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ, με την οποία καταστρέφεται ολοσχερώς το ανδρικό βόλεϊ.

Σε αντίθετη περίπτωση καλούνται τα σωματεία της Α2 Ανδρών, όπως επανεξετάσουν την προοπτική συμμετοχής μας σε αυτό το πρωτάθλημα της Α2, και να εξεταστεί η πιθανότητα δημιουργίας κλειστής Λίγκας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ