1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-07-2019 19:45

Ο Κολομβιανός Αλεξάντερ Καραμπαλί ο νέος κεντρικός του ΟΦΗ

Ο Κολομβιανός Αλεξάντερ Καραμπαλί είναι ο τρίτος ξένος του ΟΦΗ. Οι νεοφώτιστοι στη Volley League συνεχίζουν το χτίσιμο του ρόστερ της νέας σεζόν και σε αυτό προστέθηκε ο ύψους 2,04 κεντρικός. Ο 24χρονος είναι διεθνής με την ομάδα της Κολομβίας και ο ΟΦΗ είναι η τέταρτη ευρωπαϊκή ομάδα της καριέρας του μετά την Εσπίνιο στην Πορτογαλία, την Μπούντβα στο Μαυροβούνιο και την Βόντα από την Τσεχία.
Η ανακοίνωση:

O ΟΦΗ συνεχίζει δυνατά την μεταγραφική του ενίσχυση, καθώς απέκτησε και τον 24χρονο (2μ04) διεθνή Κολομβιανό κεντρικό Kevin Αlexander Karabali.

Ο Karabali έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ και προστίθεται και αυτός στην ισχυρή ομάδα, που χτίζεται για την πρώτη χρονιά στην Volley League.
O Κολομβιανός κεντρικός …πηδάει ψηλά στα 3μ60 και μπλοκάρει στα 3.45 και θα δώσει μεγάλη δύναμη στον ΟΦΗ στο φιλέ.

Ο Karabali τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ευρώπη, καθώς η προτελευταία χρονιά τον βρήκε στην Τσεχία, ενώ έχει παίξει ακόμη στο Μαυροβούνιο και την Πορτογαλία. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Σαουδική Αραβία.

Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Κολομβίας.

Πρόκειται για ένα δυνατό και πολύ αθλητικό παίκτη, διεθνή με τη χώρα του και προστίθεται και αυτός στις αξιόλογες μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο ΟΦΗ, με τους διεθνείς Milos Culafic (ακραίος, 33 ετών, Μαυροβούνιος), Dmitry Storozhilov (πασαδόρος, 33 ετών, Ουκρανός) και τους Ελληνες (Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ακραίος 30 ετών, Δημήτρης Γκαράς, λίμπερο, 33 ετών).

O OΦΗ συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση, καθώς έχει δικαίωμα για ένα ακόμη ξένο παίκτη, αλλά και για Ελληνικές επιλογές.

Με σταθερά βήματα και προσεκτικές επιλογές, χτίζει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, για τη νέα περίοδο στην Volley League.

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑRABALI

2015-2016 SC Espinho (Portugal)
2016-2017 Budvanska Rivijera Budva (Montenegro)
2017-2019 Aero Odolena Voda (Czech Republic )

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ