1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-02-2021 17:43

Τέλος ο Δεληκώστας απο τον ΠΑΟΚ, κοντά σε Ματιάσεβιτς

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Δεληκώστας.

Όπως έγινε γνωστό μετά από συνάντηση της διοίκησης του Ερασιτέχνη με τον Εβρίτη τεχνικο, αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους, ειδικά μάλιστα και μετά από την ήττα των «ασπρόμαυρων» με 2-3 κόντρα στον Παναθηναϊκό, η οποία ήταν η τέταρτη στη φετινή σεζόν σε ντέρμπι.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή, Κώστα Δεληκώστα. Οι δύο πλευρές κατόπιν συζήτησης αποφάσισαν να περάσουν στη λύση της συνεργασίας. Ευχόμαστε στον Κώστα Δεληκώστα καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας του.»

Αναλαμβάνει ο Ματιάσεβιτς

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Σκοπίων φερεται υποψήφιος  για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Νίκολα Ματιάσεβιτς κατα πάσα πιαθνότητα θα είναι ο νέος τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ. μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Δεληκώστα.

Ο 67χρονος τεχνικός Γαλλοσερβικής καταγωγής από το 2019 είναι ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας των Σκοπίων, ενώ στο παρελθόν σε επίπεδο εθνικών ομάδων είχε αναλάβει τις τύχες των Μαυροβουνίου, Βοσνίας - Ερζεγοβίνης.  Επίσης σε συλλογικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στο γαλλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στις ομάδες τις Ρεν και Σαμόν.  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ