1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2018 16:34

Ντέρμπι στον Εύοσμο με έπαθλο την τετράδα

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Αίαντα και του Άρη στον Εύοσμο ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.

Η αναμέτρηση έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες διεκδικούν μία θέση στη τετράδα. Οι «κιτρινόμαυρες» βρίσκονται στη 4η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον 5ο Αίαντα. 

Ο Αίας θέλει τη νίκη για να «πιάσει» τον Άρη στους 24 βαθμούς και να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις την είσοδό του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Τσαϊρέλης έχει λευκό το απουσιολόγιό του, καθώς η Σιμόν Καστανιέντα ξεπέρασε το πρόβλημα στη φτέρνα και επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας. 

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (Αίας Ευόσμου): «Η χρονιά ξεκίνησε με τον Άρη να έχει τελείως διαφορετικούς στόχους από εμάς. Στην πορεία άλλαξαν και οι δικοί μας. Πλέον, με νίκη διεκδικούμε την είσοδό μας στην τετράδα, κάτι που δεν το περιμέναμε στην αρχή της σεζόν».

 Γιάννης Τσαϊρέλης (Άρης): «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Η Σιμόν, σιγά σιγά επανέρχεται στις προπονήσεις. Υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι και θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης για να εδραιωθούμε στη τετράδα. Ο Αίας είναι σε καλή κατάσταση αλλά το ίδιο είμαστε και εμείς».

Στατιστικά

Ισοφάρισε το δικό της προσωπικό ρεκόρ πόντων η Ανδρονικίδου του Αίαντα με τους 13 στο παιχνίδι με την Θήρα. Στο ματς που είχε πετύχει τον ίδιο αριθμό πόντων ήταν σε ένα άλλο παιχνίδι που πήγε στα 5 σετ και ήταν με τους Μακεδόνες.

Είναι η πρώτη φορά που βγήκε 1η σκόρερ της ομάδας της.Η Γεωργιάδου του Αίαντα με τις 14 θετικές υποδοχές που πήρε στον αγώνα με την Θήρα προσπέρασε την Ράπτη του Πορφύρα, μετά και το ρεπό της ομάδας του Πειραιά, και είναι στην κορυφή των αθλητριών με τις περισσότερες θετικές υποδοχές στο πρωτάθλημα. Το λίμπερο του Αίαντα έχει 141/255 55,3% και η ακραία του Πορφύρα 135/220 61,4%.

ΔΑΚ Ευόσμου 18.00 Αίας Ευόσμου - ΑΣ Άρης

Διαιτητές: Ισκάς-Παπαδόπουλος. Παρατηρητής: Κωνσταντινίδης. Επόπτες: Κακάτσιου-Κεχαγιά. Γραμματεία: Εμμανουηλίδη 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ