Εκτυπώστε τη σελίδα
17-11-2013 14:42

Νίκη Οδυσσέα με συγκινητικό φινάλε για την απώλεια του μπαμπά Δελιπρίμη

Ο Οδυσσέας Αμαρουσίου νίκησε στο Γέρακα την τοπική ομάδα με 3-1 σετ σε αναμέτρηση που ήταν έντονα φορτισμένη λόγω του πένθους για την απώλεια του Γιάννη Δελιπρίμη, πατέρα του Νίκου που αγωνίζεται στον Οδυσσέα.

Ο Νίκος Δελιμπρίμης παρά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια του έδωσε κανονικά το παρόν στον αγώνα για να βοηθήσει την ομάδα του γεγονός που συγκίνησε συμπαίκτες και αντιπάλους.

Κάθε κερδισμένο πόντο ο Δελιπρίμης τον αφιέρωνε στη μνήμη του πατέρα του κάνοντας χειρονομία προς τον ουρανό, ενώ παρηγοριά του ήταν οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοι οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να του συμπαρασταθούν. Όλοι οι αθλητές έγιναν μια αγκαλιά και έδωσαν δύναμη και κουράγιο στον 23χρονο αθλητή που μαζί με τον 17χρονο αδελφό του στον Ολυμπιακό περνούν δύσκολες στιγμές.

Ο Οδυσσέας με αυτή τη νίκη ισοβαθμεί με τα Χανιά στην κορυφή της βαθμολογίας του Α΄ομίλου της Α2 ανδρών, ενώ ένα βαθμό πίσω ακολουθούν Κύζικος και Αργυρούπολη.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Χλωρός.

Τα σετ: 1-3 (21-25, 25-21, 25-27, 15-25)

ΟΦ ΓΕΡΑΚΑΣ (Πανδής): Μπαλογιάννης, Διονυσόπουλος, Ιωάννου, Μπισμπίκας, Δρακόπουλος, Πανδής, Παλαιολόγος (λ), Στυλιανού, Φωτιάδης, Παπαδέας

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Φάκας): Σασάτι, Κόντος, Δελιπρίμης, Παπαδόπουλος, Πεπονής, Γεώργας, Κοτσαμπάσης (λ), Ανδριτσάκης (λ), Κουμανταρέας