1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-10-2014 16:17

Το Ρέθυμνο επιστράτευσε Κοτσιλιάνο, Ζουπάνη και πήρε το τρίποντο με Οδυσσέα

Εντυπωσιακή πρεμιέρα έκανε το Ρέθυμνο στο Μαρούσι κόντρα στον Οδυσσέα αφού προηγουμένως επιστράτευσε τους Νίκο Ζουπάνη και Γιώργο Κοτσιλιάνο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ ενσωματώθηκαν με την ομάδα λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και για αυτό ο προπονητής Μανώλης Πρασανάκης δεν τους ξεκίνησε στη βασική εξάδα.

Όταν, όμως, είδε την ομάδα του να χάνει το 2ο σετ από τον μαχητικό Οδυσσέα του Αλέξανδρου Λάιου, επιστράτευσε το κορυφαίο δίδυμο που έκανε τη διαφορά και έφερε τη νίκη. Ειδικά ο Νίκος Ζουπάνης ήταν σε εξαιρετική μέρα και κάρφωνε κατά βούληση πάνω από το αντίπαλο μπλοκ.

«Μπήκαμε στον αγώνα χωρίς καλά καλά να γνωρίζουμε τους συμπαίκτες μας καθώς προερχόμασταν από την προετοιμασία στο μπιτς βόλεϊ. Θεωρώ πως το Ρέθυμνο θα έχει ανταγωνιστική ομάδα και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλο. Μην ξεχνάμε πως δεν έπαιζε και ο βασικός πασαδόρος. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη νέα μας συνεργασία καθώς μπορούμε να συνδυάζουμε και την προετοιμασία μας στο μπιτς βόλεϊ. Μάλιστα η συμφωνία είναι να μπορούμε να αγωνιστούμε σε ορισμένα διεθνή τουρνουά και για αυτό ίσως χρειαστεί να απουσιάσουμε σε κάποιους αγώνες. Η απουσία μας δε νομίζουμε πως θα επηρεάσει τη συνολική πορεία της ομάδας και πιστεύουμε πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε την παραμονή που είναι και ο μεγάλος στόχος και να είμαστε κοντά στις ομάδες που διεκδικούν είσοδο στα μπαράζ», δήλωσαν στο volleynews.gr οι δύο αθλητές.

Διαιτητές: Τσιμπινός, Παπαστάμος.

Τα σετ: 1-3 (20-25, 25-19, 18-25, 21-25)

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Αλ.Λάιος): Μάντζιος, Ρουβούλκας, Μεσσάλας, Ανάγνου, Σταθάκης, Χελιώτης, Παναγόπουλος (λ), Κουμανταρέας, Δανιάς, Σιτζάκης

ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Πρασανάκης): Μπονατάκης, Διαμαντάκης, Κόκκινος, Μαρκίδας, Μονιάκης, Χνάρας / Λαδάκης (λ), Κοτσιλιάνος, Ζουπάνης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ