1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2017 13:14

Χριστοδούλου: «Το 100% του εαυτού μας για το πρώτο βήμα»

Μόλις ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου πήρε η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου και αναφέρθηκε στον στόχο της Ευρώπης που προσπαθούσε ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια να κάνει το βήμα παραπάνω.
«Είμαστε πολύ χαρούμενες για την πορεία μας, είναι πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που φτάνει σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Θα αντιμετωπίσουμε αύριο και το Σάββατο έναν δυνατό αντίπαλο που παίζει σε ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, δεν ξέρω αν είναι το φαβορί αλλά έχει τον πρώτο λόγο. Σε έναν τελικό θέλεις να πάρει τον τίτλο και τη νίκη. Θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας. Ο κόσμος είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσει το κάτι παραπάνω, την ώθηση που θέλουμε και είμαστε χαρούμενες που θα παίξουμε αύριο σε έναν κατάμεστο γήπεδο».

Για το πως ζουν τις τελευταίες μέρες αυτή και οι συμπαίκτριες της: «Είμαστε όλες πολύ χαρούμενες. Ήταν εδώ και αρκετά χρόνια στόχος του Ολυμπιακού να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Βρίσκομαστε όλες πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ μας και σε συνδυασμό με την πολύ καλή διοικητική οργάνωση φτάσαμε φέτος ως εδώ. Πιστεύουμε στην ομάδα και όταν είσαι σε έναν τελικό θέλεις να κερδίσεις και να πάρεις το τρόπαιο».

Για τη Μπούρσα: «Πολύ δυνατός αντίπαλος, με εμπειρίες στην Ευρώπη καθώς πρόπερσι κατέκτησε και τον τίτλο. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι που γίνετια στην έδρα μας, αλλά ότι και να γίνει είναι μόνο το πρώτο βήμα. Στη Προύσα θα κριθούν όλα, εμείς θέλουμε να τα δώσουμε όλα και στα δύο παιχνίδια και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ