1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-04-2017 21:03

Η μάχη της παραμονής πάει στη Χαλκίδα

Στο κλειστό της Κανήθου συνεχίζεται η μάχη της παραμονής στη Volley League. Ο Ηρακλής Χαλκίδας μετά τη νίκη του επί της Παναχαϊκής στη Πάτρα με 3-2 την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ, υποδέχεται αύριο την Κύζικο Νέας Περάμου για την δεύτερη στροφή (2η αγωνιστική πλέι άουτ, 9/4, 19.30, Γεωργουλέας, Φραγκάκης).
Ο Ηρακλής Χαλκίδας μπήκε δυναμικά στα πλέι άουτ νικώντας την Παναχαϊκή στην Πάτρα με 3-2 σετ κι έτσι μπήκε με το δεξί. Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά στην κανονική περίοδο η Κύζικος νίκησε και τους δύο μεταξύ τους αγώνες. Το ευχάριστο για την ομάδα την ομάδα της Χαλκίδας είναι επιστροφή του Τάπια σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ μεγάλη αναμένεται να είναι η υποστήριξη από τον φίλαθλο κόσμο της Εύβοιας.

Η Κύζικος Νέας Περάμου μπαίνει για πρώτη φορά στη σειρά των πλέι άουτ. Η ομάδα του Νίκου Νεόφυτου μετά από αρκετές ημέρες απραξία θέλει να σπάσει την έδρα του Ηρακλή όπως είχε κάνει και στην κανονική περίοδο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ