1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-12-2016 21:24

Έτοιμος για το αήττητο στον Α' γύρο ο Ολυμπιακός

Η 11η αγωνιστική αγωνιστική της Volley League ξεκινά μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Κύζικο (Τετάρτη 21/12, 18.00, Διαιτητές: Μουλά Λεμ., Νικολόπουλος).
Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στην ενδέκατη νίκη τους ώστε να κλείσουν αήττητοι τον Α΄γύρο και να κλείσουν τη χρονιά ως «πρωταθλητές χειμώνα» διατηρώντας την διαφορά ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το επίπονο 3-2 επί του Φοίνικα στη Σύρο και ο Σλόμπονταν Μπόσκαν ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα δεν αποκλείεται να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δώσει ευκαιρίες στην Κύζικο να πιστέψει σε θετικό αποτέλεσμα.

Η Κύζικος Νέας Περάμου το Σάββατο νίκησε το ντέρμπι επιβίωσης με τον Ηρακλή Χαλκίδας. Ο Γιάννης Λάιος και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά ποιος είναι το φαβορί και με καλή ψυχολογία θέλουν να κάνουν καλή εμφάνιση κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Είναι ο πρώτος αγώνας που γίνεται στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» μεταξύ του Ολυμπιακού και της Κυζίκου Νέας Περάμου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ