1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-10-2016 16:44

Νέα αρχή για τον Ολυμπιακό, ξεκινά ο «Γολγοθάς» της Παναχαϊκής

Στο γυμναστήριο της Παναχαϊκής στην Πάτρα έχουν ορίσει το ραντεβού τους η Παναχαϊκή και ο Ολυμπιακός σε ένα από τα σημαντικότερα ματς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» (1η αγωνιστική, 23/10, 18.00).
Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γυμναστήριο «Κουκούλι» που θα είναι η νέα έδρα της Παναχαϊκής οι παίκτες του Μανώλη Συνοδινού θα αναμετρηθούν με ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Είναι το πρώτο παιχνίδι του... Γολγοθά που περιμένει την ομάδα της Παναχαϊκής, η οποία μέσα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την Κηφισιά, τον Ηρακλή και τον Φοίνικα.

Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους αλλά η έδρα και ο ενθουσιασμός της Παναχαϊκής αφήνει υποσχέσεις για αμφίρροπη αναμέτρηση.

Η Παναχαϊκή έχει ενισχυθεί στο εφετινό πρωτάθλημα με τρεις ξένους, ενώ έχει και τέσσερις παίκτες (Κοτσιλιάνος, Ν.Ρουμελιώτης, Λιβαθηνός, Μ.Ρουμελιώτης) που στο παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και στη συνέχεια η είσοδος στην 8αδα όπως έγινε και πέρυσι.

Πρόβλημα με Λιβαθηνό

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι ο νέος τραυματισμός του Γιάννη Λιβαθηνού ο οποίος έχει πρησμένο γόνατο και θα κάνει ένεση για να αγωνιστεί, διαφορετικά θα ξεκινήσει ο Μανώλης Δημητριάδης ο οποίος για περίπου δύο μήνες έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα κι αν είναι δυνατόν με τις λιγότερες απώλειες. Oι «ερυθρόλευκοι» κατεβαίνουν με όλα τους τα αστέρια και φυσικά τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ που επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια.

Προβάδισμα ο Ολυμπιακός 3-1

Σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 3-1. Η Παναχαϊκή είχε νικήσει τον Ολυμπιακό 3-2 σετ στην πρώτη τους αναμέτρηση στις 24 Νοεμβρίου 2013.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ