1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2016 21:39

Πένθος στη Θράκη από την απώλεια της Νίκης Εφραιμίδου

Πένθος για το βόλεϊ της Θράκης καθώς «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 67 ετών η Νίκη Εφραιμίδου. Για πολλές δεκαετίες ήταν η «ψυχή» της Ένωσης Σωματείων Θράκης - Ανατολικής Μακεδονίας και την υπηρέτησε μέχρι τέλους. Η τραγική ειρωνεία είναι πως «έφυγε» δύο μήνες μετά την απώλεια του συζύγου της, του αγαπημένου της Τάκη. Είχε δύο γυιούς, τον Θανάση και τον Νέστορα, από τους οποίους είχε 6 εγγόνια. Τον τελευταίο καιρό έδωσε άνιση μάχη με την επάρατο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Θράκης, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της και την βαθειά του θλίψη για την απώλεια της γυναίκας που είχε ταυτίσει τη ζωή της με το βόλεϊ και την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης Αν. Μακεδονίας, που υπηρέτησε μέχρι και την τελευταία της πνοή.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στο πρόσωπό της, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν από την έναρξη όλων των αγώνων που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο, Κυριακή 16/10 και ώρα 13:00 στον Ι.Μ.Ν. του Αγίου Νικολάου Αλεξ/πολης.

Συλληπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΟΠΕ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης εκφράζει τη βαθειά του οδύνη για τον χαμό της «ψυχής» της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης, Νίκης Εφραιμίδου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στο πρόσωπό της, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν από την έναρξη όλων των αγώνων που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ