1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-10-2016 21:34

Διευκρινήσεις Κυζίκου και επιστροφή του χορηγού

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Κυζίκου Νέας Περάμου προχωρά σε διευκρινήσεις σχετικά με την αποχώρηση του χορηγού της ομάδας αλλα και την επιστροφή του.
«Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται για να αποσαφηνιστούν ανακριβή δημοσιεύματα σχετικά με την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας από τον μέγα χορηγό Όμιλο Βιομηχανιών «Megara Resins - Anastassios Fanis SA».

Η εταρεία «Megara Resins SA» στάθηκε δίπλα στην ομάδα από το 2013 πραγματοποιώντας το όνειρο όλων, δηλαδή την άνοδο της ομάδας στα σαλόνια της Α1 ανδρών.

O Όμιλος Βιομηχανιών «Megara Resins - Anastassios Fanis SA» παρείχε τις κάτωθι χορηγίες προς την ομάδα του ΑΠΣ Κυζίκου:

*Αγωνιστική σεζόν 2013-14: 60.000 ευρώ

*Αγωνιστική σεζόν 2014-15: 49.700 ευρώ

*Αγωνιστική σεζόν 2015-16: 75.000 ευρώ

Το σύνολο των χορηγιών άγγιξε τα 200.000 ευρώ.

Τον Ιανουάριος του 2016 η εταιρεία πρότεινε την διεύρυνση της σύνθεσης του ΔΣ με την είσοδο δύο νέων μελών. Τα μέλη του ΔΣ μετά την αλλαγή θα αριθμούσαν σε 11 από 9 μέλη. Η πρόταση της εταιρείας έγινε μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας αναδιάρθρωσης της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η πρόταση του μέγα χορηγού αξιολογήθηκε και δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας. Κατόπιν ενημερώσαμε τον κ Κώστα Φάνη ότι θα αναλάβουμε μόνοι μας το υπόλοιπο budget για την περίοδο από τον Φεβρουάριο 2016 έως το τέλος της σεζόν. Το ποσό αυτό ανέρχεται σε 50.000 ευρώ περίπου.

Σε αυτό το σημείο σύσσωμη η διοίκηση και οι παίχτες της ομάδας θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους κ.κ. Κώστα και Χρήστο Φάνη για την ευαισθησία και το πάθος που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στην ομάδα. Χωρίς την οικονομικής του βοήθεια η ομάδα δε θα είχε εκπληρώσει το όνειρό της, δεν θα είχε ανέβει στην Α1 ανδρών.

Ηδη σήμερα, με δεδομένη πλέον την παρουσία της ομάδας στην Α1, η νέα διοίκηση, θα ήθελε με χαρά να ανακοινώσει στο φίλαθλο κοινό, την επιστροφή ως μέγα χορηγού του Ομίλου Βιομηχανιών «MegaraResins– AnastasiosFanisSA» για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ