1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-08-2016 21:13

Πολυχρονιάδης και Αχιλλεόπουλος τα λίμπερο της Κυζίκου

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με τον Γιάννη Αχιλλεόπουλο είναι τα δύο νέα λίμπερο του νεοφώτιστου Κυζίκου Νέας Περάμου. Ο Πολυχρονιάδης μετακόμισε από τον Παναθηναϊκό στη Κύζικο και ο Αχιλλεόπουλος από την ΑΕΚ.
Η ανακοίνωση:

Ο Α.Π.Σ. Κύζικος Νέας Περάμου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη (Λίμπερο) και Γιάννη Αχιλλεόπουλου (Λίμπερο) τους οποίους καλωσορίζει στην ομάδα αλλά και στην πόλη της Νέας Περάμου.

Δύο νέα πρόσωπα στη θέση του libero για την ομάδα μας φέτος τα οποία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν σε Παναθηναικό (Πολυχρονιάδης) και ΑΕΚ (Αχιλλεόπουλους) αντίστοιχα. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

1 σχόλιο

  • Comment Link Κατάντια Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 12:58 posted by Κατάντια

    Κάποιοι θα τρέξουν να γράψουν την λέξη "λασπολογια" πριν καν διαβάσουν το τι γράφω. Ζητώ συγγνώμη από τους παραπάνω αθλητές που βρίσκω το δικό τους άρθρο να πω αλήθειες. Είναι κρίμα μια ομάδα να χρωστάει 2 μήνες και ένα πριμ ανόδου σε 12 αθλητές που την ανέβασαν αήττητη στα "μεγάλα" το σαλόνια όπως συνηθίζεται να λέμε άσχετα αν αυτά έχουν γίνει απλά ένα χωλ... Και να μην ενημερώνουν αθλητές να μην σηκώνουν τηλέφωνα για τα ΛΕΦΤΑ τους για τον ΙΔΡΩΤΑ τους και για τον ΚΟΠΟ τους να πάνε αυτό το.... μέρος στην Α1. Επειδή τα παραπάνω παιδιά είναι φίλοι τους εύχομαι καλή αγωνιστική χρονια, να έχουν υγεία και μακάρι αυτοί να πληρωθούν... Έστω από τους μισθούς και των κόπο των παιδιών που "έτρεξαν" την περασμένη χρονιά

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ