1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2016 23:29

Επιστροφή στις νίκες και στους «8» ο Παμβοχαϊκός

Μετά από πέντε σερί αρνητικά αποτελέσματα, ο Παμβοχαϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στη Κύζικο με 3-1 και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.
Το πρώτο σετ της αναμέτρησης ήταν και το πιο δραματικό των σημερινών αγώνων, καθώς μέχρι τον 20ο πόντο οι γηπεδούχοι είχαν ένα μικρό προβάδισμα με τον Παμβοχαϊκό να ισοφαρίζει και να έχει δύο σετ μπολ τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα, για να λήξει το σετ 34-32 υπέρ των γηπεδούχων.

Από εκείνο το σημείο και μετά όμως ο Παμβοχαϊκός άλλαξε ρυθμό, πίεσε πάρα πολύ την Κύζικο στην υποδοχή και καθοδηγούμενος μαεστρικά από τον Δημητριάδη έχοντας ως επιθετικές αιχμές τους Κάιο, Ροντρίγκο ανέτρεψε την κατάσταση και προηγήθηκε με 1-2.

Η Κύζικος προσπάθησε να επανέλθει στο δ’ σετ όμως η εμπειρία του Παμβοχαϊκού επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να τελειώσουν τον αγώνα.

Τα σετ: 1-3 (34-32, 19-25, 16-25, 16-25)

ΚΥΖΙΚΟΣ (Λάιος): Κρέτσης, Ασπιώτης, Κούνας, Νικηφορίδης, Κατσανεβάκης, Λυκούρεσης, Τσαδήμας-λ / Δρογκάρης, Θεοδωρόπουλος, Πλεμμένος, Πεφάνης
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Μπεκιάρης): Δημητριάδης, Κάιο, Ροντρίγκο, Γκρόνβέλντ, Βαντόρν, Πελεκούδας, Εφραιμίδης-λ / Γεωργίου

«Κοιτάμε πλέον το πρωτάθλημα»

Γιάννης Λάιος: «Σήμερα κέρδισε ο καλύτερος… Σε όλο το παιχνίδι ο Ροντρίγκο και ο Κάιο ήταν εξαιρετικοί, ενώ μας πίεσαν στο σερβίς κι έτσι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά προσπαθήσαμε και είμαι ικανοποιημένος που φτάσαμε ως εδώ. Από δω και πέρα το μυαλό μας είναι στραμμένο στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα».

«Μερίδιο της επιτυχίας στον Χριστόπουλο»

Σωτήρης Μπεκιάρης: «Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα και φυσικά μερίδιο στην πρόκριση μας στους ‘8’ έχει και ο Γιώργος Χριστόπουλος. Το μυαλό μας τώρα είναι στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλος μας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου».

4 σχόλια

  • Comment Link Αποστολος Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 16:22 posted by Αποστολος

    Καθόλου κοντά του, τον ξέρω μέσα από παιδιά που προπονούσε , παιδιά που τον λάτρεψαν και τα παιδιά δεν κάνουν λάθος. Και είναι πολλά τα παιδιά από το Λουτράκι ακόμα.Τι να σου πω, είσαι ο μόνος ίσως που έχεις αυτήν την άποψη, αν και πιστεύω πως ο Χριστόπουλος δεν είναι τόσο κορόιδο να κάτσει να τον φάνε, τον αδικείς. Αλλά και η διοίκηση δεν είναι ούτε αυτοί κουτοί. Μην ξεχνάς και τους παίκτες.. έχουν κι αυτοί άποψη. Μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που υποστηρίζεις. Τόσο μάγκας είναι ο Μπεκιάρης ?

  • Comment Link vraxatara_ole Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 22:23 posted by vraxatara_ole

    Ούτε προπονηταράς, ούτε θα φανεί. Και οι "Άνθρωποι" δεν "τρώνε" ανθρώπους. Και τούτος είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. "Απόστολε"...Αν δεν είσαι ΠΟΛΥ νυχτωμένος, τότε είσαι ΠΟΛΥ κοντά του.

  • Comment Link Αποστολος Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 21:04 posted by Αποστολος

    Αν είναι προπονηταράς θα φανεί, αυτό που είναι όμως σίγουρα και το ξέρουν όσοι έχουν δουλέψει μαζί του και όσα παιδιά έχει προπονήσει είναι ότι είναι Ανθρωπος και θα το ήξερες αν τον γνώριζες.

  • Comment Link snake Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 08:33 posted by snake

    Αφού τον έφαγες τώρα του αναγνωρίζεις την επιτυχία. Άσε ρε φίδι!!! Αλήθεια ο νέος πρόεδρος είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας με τον νέο προπονηταρά!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ