1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-02-2016 22:29

Το πρώτο ματς χωρίς Χριστόπουλο και οι... πρώην

Το παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στην Κύζικο Νέας Περάμου και τον Παμβοχαϊκό είναι από τα ιδιαίτερα ματς της φάσης των 16. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 19.00 στη Νέα Πέραμο, με αρκετούς... πρώην να επιστρέφουν.
Στους φιλοξενούμενους σήμερα προέκυψε αλλαγή προπονητή καθώς ο Σωτήρης Μπεκιάρης, διαδέχθηκε τον παραιτηθέντα Γιώργο Χριστόπουλο, ενώ στους γηπεδούχους υπάρχουν τέσσερις αθλητές (Δρογκάρης, Ασπιώτης, Κατσανεβάκης, Μπεκιάρης) που έχουν αγωνιστεί στον Παμβοχαϊκό, ενώ ο Χρήστος Βαρδής έχει κάνει την αντίθετη διαδρομή.

«Οι δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα είναι δεδομένες, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολύ καλό που θα έχουμε έναν τέτοιο αντίπαλο εν όψει των επόμενων υποχρεώσεων μας στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει το άγχος της πρόκρισης, αλλά ο στόχος μας είναι να παίξουμε καλά. Ο Παμβοχαϊκός έχει ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά οι αλλαγές δίνουν συνήθως κίνητρο στους παίκτες για να αποδείξουν ότι η ευθύνη δεν ήταν δική τους», δήλωσε ο τεχνικός των γηπεδούχων και πρωτοπόρων στον Β' όμιλο της Α2 Ανδρών, Γιάννης Λάιος.

Στον πάγκο του Παμβοχαϊκού θα κάνει ντεμπούτο ο Σωτήρης Μπεκιάρης, ο οποίος μετά από πέντε χρόνια στα τμήματα ανάπτυξης του συλλόγου και το γυναικείο τμήμα, από το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο βοηθός του Γιώργου Χριστόπουλου.

«Άγχος προσωπικά δεν έχω, πέραν του φυσιολογικού άγχους που υπάρχει σε κάθε προπονητή πριν από έναν αγώνα. Είμαι χρόνια στο χώρο, ξέρω τα παιδιά και θεωρώ ότι από αυτό το ματς θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την πορεία της ομάδας», είπε ο κ. Μπεκιάρης και συμπλήρωσε: «Το παιχνίδι πέρα από τις δυσκολίες που έχει, παρουσιάζει και αρκετές ιδιαιτερότητες αφού πολλά από τα παιδιά της αντιπάλου έπαιζαν σε εμάς. Γενικά η Κύζικος έχει ρόστερ για την Α1 και αυτό φαίνεται από την πορεία της, ωστόσο εμείς θέλουμε την πρόκριση προκειμένου να ανέβει και η ψυχολογία της ομάδας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ