1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-01-2018 14:12

O ανιψιός διαιτητής, ο θείος προπονητής!

Στο σημερινό παιχνίδι ΑΟ Αιγιαλέων-Μαρκόπουλο για την 11η αγωνιστική του 2ου Υποομίλου του Α' Ομίλου της Α2 Εθνικής βόλεϊ πρώτος διαιτητής θα είναι ο ανερχόμενος, Λεωνίδας Γεράνιος, από την Πάτρα. Προπονητής στην ομάδα του Αιγίου ο θείος του, Σταύρος Γεράνιος, εξάδελφος του πατέρα του, Αντώνη Γεράνιου.


Παλαιότερα ο Λεωνίδας Γεράνιος είχε «σφυρίξει» στο φάιναλ-4 του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ στο παιχνίδι Παναχαϊκή-Ολυμπιάδα με προπονητή των «πορτοκαλί» τον Σταύρο Γεράνιο. Μάλιστα τότε η Ολυμπιάδα είχε ηττηθεί με 3-2 σετ χάνοντας το τάι-μπρέικ 17-15, ενώ ήταν μπροστά 14-8! Ο παίκτης «κλειδί» της Παναχαϊκής σε εκείνη την ανατροπή ήταν ο Εμράχ Σούρτσε που πήγε στο σέρβις στο 14-8. Και πώς τα φέρνει η ζωή; Τον Σούρτσε έχει παίκτη φέτος στον ΑΟ Αιγιαλέων ο Σταύρος Γεράνιος.

Πάντως σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τη διαιτησία στο βόλεϊ επιτρέπεται να ορίζονται διαιτητές σε παιχνίδια συγγενείς με παίκτες, παράγοντες και προπονητές, αλλά η συγγένεια να μην είναι πρώτου βαθμού. Θυμίζουμε ότι παλαιότερα είχε διευθύνει αρκετά ντέρμπι Ηρακλή-Ολυμπιακού με παίκτη και στις δύο ομάδες τον Μάριο Γκιούρδα και διαιτητή τότε τον κουμπάρο του και σημερινό πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο.

pelop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ