Εκτυπώστε τη σελίδα
22-07-2018 20:00

Ο Χάρης Σακόγλου στο Ροδίων Άθλησις!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από το Ροδίων Άθλησις, που απέκτησε τον Χάρη Σακόγλου και θα ενισχύσει την ομάδα της Ρόδου στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.
Εκεί, ο Χάρης Σακόγλου θα συναντήσει τον Σπύρο Γκολίτση, που είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στην ΜΕΝΤ, πανηγυρίζοντας και την άνοδο στην Volley League τη σεζόν 2013-2014.

Ο 28χρονος διαγώνιος μετά από δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, μετακομίζει στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων για να βοηθήσει το Ροδίων Άθλησις να πάρει το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία. Υπενθυμίζουμε, ότι η ομάδα της Ρόδου είχε στείλει επίσημο αίτημα στην ΕΣΑΠ να καλύψει τη θέση του Εθνικού Πειραιώς στο πρωτάθλημα της Volley League, αίτημα που απορρίφθηκε.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Τα τελευταία 4 χρόνια το φίλαθλο κοινό της Ρόδου έχει στηρίξει την ομάδα βολει και δίνει πάντα το παρών τοσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Ροδιων αθλησις αποφάσισε να κάνει ένα «δώρο» στους φίλους της ομάδας αλλά και του βολει κάνοντας μια νέα προσθήκη η οποία σε συνδυασμό με το βασικό κορμό ,θεωρούμε ότι θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδα προσφέρονταν ακόμα πιο όμορφο θέαμα στο κοινό.

Πρόκειται για το Χάρη Σακογλου . Ο νεαρός πρώην αθλητής του ΠΑΟΚ την νέα περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ροδιων αθλησις.

Τα προηγούμενα χρόνια όπου αγωνιστηκε με τις ομάδες του ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού εχει στεφθεί 1 φορά πρωταθλητής Ελλαδος , 2 φορές Κυπελλούχος αλλά έχει κατακτήσει και μια φορά το λιγκ Καπ .

Ειναι χαρά μας που πλέον το Ροδιων αθλησις περιλαμβάνεται στις βασικές επιλογές αθλητών με το ταλέντο και το ήθος του Χάρη.

Του ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία.

Σχετικά άρθρα

  • Θέλει και Καπετανίδη ο Φίλιππος Βέροιας
    Το πρώτο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που πραγματοποίησε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Φίλιππος Βέροιας πήγε καλύτερα απ'ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας και αυτό τους... άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη.
  • Πρωτιά για ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Βέροιας
    Την πρώτη θέση στο 1ο διεθνές τουρνουά της Βέροιας, κατέκτησε ο ΠΑΟΚ ο οποίος στον τελικό επικράτησε του γηπεδουχου Φίλιππου Βέροιας με 3-0 (25-12, 27-25, 25-23), με κορυφαίους για άλλη μια φορά του Άμπο με17 και Ιλίνιχ με 13.
  • Σάμπα στην Καρδίτσα με τον Βραζιλιάνο Μπρένο Σίλβα
    Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τον ΣΠΑ Καρδίτσας ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου (1μ98) Βραζιλιάνου διαγώνιου, Μπρένο Μάρκες Νασιμέντο Σίλβα, ενόψει της ενίσχυσης του για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.
  • Στις 30 Ιουλίου κληρώνει για όλα τα πρωταθλήματα
    Την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 14.00 στα γραφεία της, η ΕΟΠΕ, ανακοίνωσε οτι θα γίνει η κλήρωση ολων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει.
  • Επιστροφή Νίκου Παλέντζα στον Άρη για άνοδο στη Volleyleague
    Σούπερ μεταγραφή για τον Άρη, ο οποίος απέκτησε τον 28 χρονο (2μ02) διεθνή διαγώνιο, Νίκο Παλέντζα ,η προσθήκη του οποίου μετατρέπει τον Άρη μεγάλο φαβορί για την άνοδο από την Α2 στην Volleyleague ανδρών.