Εκτυπώστε τη σελίδα
15-02-2018 13:34

Αποχώρηση του ΣΦΠ Χανίων απο την Α2 ανδρών

Μορφή επιδημίας εχει πάρει η αποχώρηση ομάδων από τα εθνικά πρωταθλήματα βόλεϊ.

 Νέο γεγονός αποτελεί η ανδρική ομάδα του ΣΦΠ Χανίων, η οποία έγινε η τέταρτη ομάδα ύστερα  από τον Ηρακλή Κηφισιάς στην Α1 γυναικών, Αρχέλαο και Κύδωνα Χανίων στην Α2 γυναικών που με επιστολή του στην Ε.Ο.ΠΕ., γνωστοποιεί την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (Α1 υποόμιλος).

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης και σύμφωνα με το άρθρο 23 παράγραφος 2 του Γενικού κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και το άρθρο 1 παράγραφος Ε' της Ειδικής Προκήρυξης, αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην Β' Εθνική / Περιφερειακό, στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία στον Α1 υποόμιλο της Α2 Ανδρών μένουν ως έχουν και στο εξής οι αντίπαλοι του ΣΦΠ Χανίων θα νικούν με 3-0 (25-0, 25-0, 25-0) άνευ αγώνα. Επίσης σε κάθε αγώνα η ομάδα της Κρήτης θα υποστεί αφαίρεση τριών βαθμών.

Θυμίζουμε ότι τα Χανιά έχουν 3 νίκες, με Απόλλωνα Πατρών (13αγ), Πανερυθραϊκό (7η αγ) και Κέρκη (5η αγ), ενώ έχουν κόψει βαθμό από την Καλαμάτα 80

Η ομάδα της Σάμου θα υποδεχόταν τα Χανιά το Σάββατο, αλλά θα πάρει ξεκούραστο τρίποντο, όπως και η Καλαμάτα 80, ο Πανερυθραϊκός, η Ολυμπιάδα και η Παλλήνη.Η Καλαμάτα 80 και η Ολυμπιάδα γλιτώνουν το ταξίδι στην Κρήτη.

Σχετικά άρθρα