1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-04-2015 18:49

Λυκούδης: «Πολύ δύσκολη αποστολή»

Η Παναχαϊκή θελει την δεύτερη ευκαιρία της στην Volleyleague επιστρέφοντας αμέσως στην κορυφαία κατηγορία. Όμως σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Λυκούδη, μόνο εύκολο δεν θα είναι.

«Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αποστολή. Σ’ αυτό το τουρνουά συμμετέχουν τέσσερις πολύ καλές ομάδες κι όλες έχουν τον ίδιο στόχο. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και αποφασιστικοί για να πετύχουμε τον στόχο μας», τόνισε ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης.
 
Οι Αχαιοί ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό τους από τη μεγάλη κατηγορία ονειρεύονται την άμεση επιστροφή τους ωστόσο όπως σημειώνει ο έμπειρος τεχνικός: «Με την άνοδο να κρίνεται σε τρεις συνεχόμενους αγώνες δεν έχει το περιθώριο λάθους, ενώ ένας τραυματισμός μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Στα ρόστερ των ομάδων βλέπεις παίκτες με μεγάλη εμπειρία κι αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Εγώ θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι στο κάθε παιχνίδι αρχής γενομένης από τα Χανιά. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο αλλά το θέμα είναι να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ