1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-08-2013 16:17

Στόχος η επιβίωση για τον Ζαφειράκη που επέστρεψε μετά από 13 χρόνια (το νέο ρόστερ)

Μετά από 13 χρόνια ο Ζαφειράκης Νάουσας επέστρεψε στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών με ομάδα που αποτελείται αποκλειστικά με παίκτες που έχουν καταγωγή τη Νάουσα και ηγέτη και προπονητή τον Γιώργο Σιπιτάνο που έζησε τις καλές εποχές της δεκαετίας του ΄90.

Ο σύλλογος δίνει αγώνα επιβίωσης για να λειτουργήσει τις ακαδημίες του και να δώσει ευκαιρίες στα νέα ταλέντα της περιοχής. Όπως λέει ο Σιπιτάνος ο στόχος είναι η επιβίωση σε όλα τα επίπεδα και για τους αθλητές και για τον σύλλογο αλλά και για το βόλεϊ. «Δεν έχουμε την πολυτέλεια για να βάζουμε στόχους. Παίζουμε για την αγάπη που έχουμε για το άθλημα», είπε ο Σιπιτάνος.

Ε.Γ.Σ.ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2013-14

ΗΡΘΑΝ: Παύλος Ορδουλίδης (Α-Δ – Κοζάνη), Αντώνης Κουμπάκης (Κ – Αριστοτέλης Σκύδρας), Δημήτρης Άτσης (Λ-Α – εκτός δράσης)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Γιάννης Αποστόλου (Π), Γιώργος Σιπιτάνος (Π – Α), Σάκης Προύσαλης (Α-Λ), Δημήτρης Βαρθολομαίος (Α), Δημήτρης Ράπτης (Α), Γιώργος Τσίρης (Κ), Στάθης Μάγγος (Κ), Βαγγέλης Ανδρέου (Δ), Σάκης Λαφάρας (Δ), Γιώργος Τουντζιάρης (Κ).

ΕΦΥΓΑΝ:

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Γιάννης Αποστόλου (Π), Γιώργος Σιπιτάνος (Π – Α), Σάκης Προύσαλης (Α-Λ), Δημήτρης Βαρθολομαίος (Α), Δημήτρης Ράπτης (Α), Γιώργος Τσίρης (Κ), Στάθης Μάγγος (Κ), Βαγγέλης Ανδρέου (Δ), Σάκης Λαφάρας (Δ), Γιώργος Τουντζιάρης (Κ).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Γιώργος Σιπιτάνος (ανανέωσε).



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ