1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-08-2013 15:10

Ξεκίνησε για κάτι καλό η Καλαμάτα 80

Μετά απο μια εντυπωσιακή σεζόν, κατά την οποία η Καλαμάτα 80 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Πελοποννήσου ούσα αήττητη, πλέον κάνει όνειρα για μια καλή πορεία στην Α2.

Με τη μεταγραφή του Χρήστου Δημητρακόπουλου, φάνηκε ότι η Καλαμάτα 80 ετοιμάζεται για κάτι καλό φέτος. Επιβεβαιώθηκε και στον χθεσινό αγιασμό της ομάδας. Η εκδήλωση ήταν πιο οργανωμένη απο ποτέ, με την παρουσία 20 νέων και παλιών αθλητών, το τεχνικό τιμ με τους Γιώργο Κουλιέρη και Αντώνη Κάτσο και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, με επικεφαλή τον πρόεδρο Κώστα Βλάσση, τους Γιάννη Μπουσούνη, Γιώργο Αγγελή και τον Χρήστο Δροσινό που είναι ο υπεύθυνος των ακαδημιών.

Νέα πρόσωπα της ομάδας είναι οι Μάριος Περπινάκης( ΟΦΗ) και Στέφανος Μάνα( παλιό μέλος της ΓΕΜ) ενώ απο την περυσινή πετυχημένη ομάδα συνεχίζουν οι Φέλιξ Μπλάουελ, Σπύρος Αποστολόπουλος, Παναγιώτης Κακαλέτρης, Νίκος Γιατράκος, Δήμος Μπουσούνης, Διαμαντής Εξαρχέας, Νίκος Μανιατέας, Γιάννης Βραχνάς ενώ απο τους έφηβους έχουν ενταχθεί στην αντρική ομάδα Φροίξος Κωτσάκης, Παναγιώτης Σμυρλής, Γιώργος Νιάρχος, Αριστοφάνης Διακουμέας και Χρήστος Μακρυαλέας.

Το νέο αστέρι της ομάδας Χρήστος Δημητρακόπουλος τόνισε :«Βασικός μας στόχος η προετοιμασία να πάει καλά, ώστε η ομάδα να είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, να δημιουργηθεί μια καλή χημεία ανάμεσα στους παίκτες, παλιούς και νέους και να είμαστε υγιείς. Είναι νωρίς για προβλέψεις, καθώς ακόμη δεν ξέρουμε καλά καλά ούτε τη δική μας την ομάδα και βέβαια ούτε το ρόστερ των υπόλοιπων. Καλό είναι να θέτεις το στόχο της σεζόν, αλλά το πιο σημαντικό είναι από τη Δευτέρα να θέτεις τους στόχους του Σαββάτου. Εννοώ να βλέπεις ξεχωριστά κάθε παιχνίδι, να βελτιώνεσαι και να εξελίσσεσαι, να βρίσκεις λύσεις στις αδυναμίες που εντοπίζεις σαν ομάδα και να καταφέρνεις κάθε φορά ό,τι καλύτερο μπορείς. Η είσοδος στην 6άδα είναι ένας στόχος που έχει τεθεί από τη διοίκηση. Αν καταφέρουμε να επιτευχθεί αυτό σχετικά νωρίς, φεύγει και το άγχος που μπορεί να έχουν κάποια παιδιά και θα ήταν ευχής έργον να καταφέρουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, να κάνουμε πρωταθλητισμό και να μπούμε στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1» κατέληξε ο Χρήστος Δημητρακόπουλος.


Από την πλευρά του ο προπονητής Γιώργος Κουλιέρης, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που συνέβαλε καταλυτικά στην αναγέννηση της Καλαμάτας ’80 τα τελευταία χρόνια, βλέποντας προβλήματα των προηγούμενων ετών να έχουν ξεπεραστεί δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και χαρά τη χαρά του για τον μεγάλο αριθμό των αθλητών και το γεγονός ότι η ομάδα είναι πολύ πιο οργανωμένη από κάθε άλλη φορά, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση και τα παιδιά, ενώ ο ίδιος δήλωσε:

«Για αρχή έχει πολύ τρέξιμο και ιδρώτα, στο στίβο, στα βάρη και το Κλειστό. Η αλήθεια είναι ότι θα μας λείψει ο Μάριος Ξενάκης αν δεν συνεχίσει τελικά, αλλά θα βρούμε τρόπο να τον αναπληρώσουμε, η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και θα βρεθεί η λύση εκ των έσω, αφού η ομάδα είναι πλήρης. Όλοι θέλουν να κερδίζουν, κανένα παιχνίδι δεν θα το θεωρούμε χαμένο. Δεν ξέρουμε τους αντιπάλους, αλλά κρίνοντας από τη δικιά μας ομάδα και την εμπειρία μας μπορώ να πω ότι θα είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.
Σκοπός μας είναι να φτάσουμε ψηλά, αν και πολλά θα κριθούν από διάφορες συνθήκες και από λεπτομέρειες. Θέλουμε να κερδίσουμε τον κόσμο και να τον κρατήσουμε στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μας».

Από τη πλευρά της διοίκησης ο Κώστας Βλάσσης δήλωσε:

«Να είμαστε υγιείς και αθλητικά χωρίς τραυματισμούς, με όλα τα παιδιά στο γήπεδο και να έχουν όρεξη.Η έλευση του Δημητρακόπουλου ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα ερχόταν στην Καλαμάτα ’80, αλλά ο Γιώργος Αγγελής τα κατάφερε.
Και βέβαια η παρουσία του Δημητρακόπουλου στην ομάδα δεν είναι μόνο αγωνιστική. Ο Χρήστος είναι μια μεγάλη προσωπικότητα στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ και για μένα είναι ο κορυφαίος λίμπερο της ιστορίας του ελληνικού βόλεϊ. Είναι ένας παίκτης που προέρχεται από την Καλαμάτα, με μεγάλη παρουσία στα επαγγελματικά γήπεδα και ήθος. Τον ευχαριστούμε που ήρθε στην Καλαμάτα ’80 γιατί ήταν και γι’ αυτόν μια υπέρβαση. Πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα έπαιζε Α2 οπουδήποτε αλλού. Θα έπαιζε Α1 και μετά θα σταμάταγε. Έχει πολλές εμπειρίες, θα δείξει πώς δουλεύουν επαγγελματικά, καθώς μάλιστα έρχεται κατευθείαν από μια ομάδα που βγήκε 2η στο πρωτάθλημα (σ.σ. Παμβοχαϊκός). Είναι αναγνωρίσιμος, τον ξέρουν οι πάντες και πιστεύω ότι θα δώσει πολλά πράγματα στην ομάδα, εκτός από την αναμφισβήτητη εμπειρία του. Έχουμε τον καλύτερο λίμπερο στην κατηγορία και από πολλές ομάδες Α1. Όσο για την άνοδο νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι οργανωτικά και αγωνιστικά δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε από πλευράς αντιπάλων. Έχουμε όμως καλό υλικό, ένα κράμα παλιών και νέων –και είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι έχουμε νέους που παίζουν βασικοί από πολύ μικρή ηλικία- είμαστε πλήρεις, με λύσεις σε αναπληρωματικούς. Αν βρεθεί στο δρόμο μας η άνοδο σίγουρα δεν θα το αφήσουμε. Τα παιδιά προσπαθούν. Η πλειονότητα των παικτών είναι ντόπιοι και ακόμη και τα παιδιά που δεν είναι Καλαματιανοί σπουδάζουν εδώ οπότε θα βρίσκονται στην πόλη για κάποια χρόνια».

Πηγή: Tharrosnews.gr

«Βασικός μας στόχος η προετοιμασία να πάει καλά, ώστε η ομάδα να είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, να δημιουργηθεί μια καλή χημεία ανάμεσα στους παίκτες, παλιούς και νέους και να είμαστε υγιείς.
Είναι νωρίς για προβλέψεις, καθώς ακόμη δεν ξέρουμε καλά καλά ούτε τη δική μας την ομάδα και βέβαια ούτε το ρόστερ των υπόλοιπων.
Καλό είναι να θέτεις το στόχο της σεζόν, αλλά το πιο σημαντικό είναι από τη Δευτέρα να θέτεις τους στόχους του Σαββάτου. Εννοώ να βλέπεις ξεχωριστά κάθε παιχνίδι, να βελτιώνεσαι και να εξελίσσεσαι, να βρίσκεις λύσεις στις αδυναμίες που εντοπίζεις σαν ομάδα και να καταφέρνεις κάθε φορά ό,τι καλύτερο μπορείς.
Η είσοδος στην 6άδα είναι ένας στόχος που έχει τεθεί από τη διοίκηση. Αν καταφέρουμε να επιτευχθεί αυτό σχετικά νωρίς, φεύγει και το άγχος που μπορεί να έχουν κάποια παιδιά και θα ήταν ευχής έργον να καταφέρουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, να κάνουμε πρωταθλητισμό και να μπούμε στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1»
κατέληξε ο Χρήστος Δημητρακόπουλος.


Από την πλευρά του ο προπονητής Γιώργος Κουλιέρης, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που συνέβαλε καταλυτικά στην αναγέννηση της Καλαμάτας ’80 τα τελευταία χρόνια, βλέποντας προβλήματα των προηγούμενων ετών να έχουν ξεπεραστεί δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και χαρά τη χαρά του για «τα πολλά άτομα» και το γεγονός ότι η ομάδα είναι «πολύ πιο οργανωμένη από κάθε άλλη φορά», δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για «πολλή όρεξη από το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση και τα παιδιά», ενώ ο ίδιος συμπλήρωσε: «Για αρχή έχει πολύ τρέξιμο και ιδρώτα, στο στίβο, στα βάρη και το Κλειστό. Η αλήθεια είναι ότι θα μας λείψει ο Μάριος Ξενάκης αν δεν συνεχίσει τελικά, αλλά θα βρούμε τρόπο να τον αναπληρώσουμε, η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και θα βρεθεί η λύση εκ των έσω, αφού η ομάδα είναι πλήρης.
Όλοι θέλουν να κερδίζουν, κανένα παιχνίδι δεν θα το θεωρούμε χαμένο. Δεν ξέρουμε τους αντιπάλους, αλλά κρίνοντας από τη δικιά μας ομάδα και την εμπειρία μας μπορώ να πω ότι θα είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.
Σκοπός μας είναι να φτάσουμε ψηλά, αν και πολλά θα κριθούν από διάφορες συνθήκες και από λεπτομέρειες.
Θέλουμε να κερδίσουμε τον κόσμο και να τον κρατήσουμε στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μας».


Από τη πλευρά της διοίκησης ο Κώστας Βλάσσης δήλωσε: "Να είμαστε υγιείς και αθλητικά χωρίς τραυματισμούς, με όλα τα παιδιά στο γήπεδο και να έχουν όρεξη.
Η έλευση του Δημητρακόπουλου ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα ερχόταν στην Καλαμάτα ’80, αλλά ο Γιώργος Αγγελής τα κατάφερε.
Και βέβαια η παρουσία του Δημητρακόπουλου στην ομάδα δεν είναι μόνο αγωνιστική. Ο Χρήστος είναι μια μεγάλη προσωπικότητα στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ και για μένα είναι ο κορυφαίος λίμπερο της ιστορίας του ελληνικού βόλεϊ. Είναι ένας παίκτης που προέρχεται από την Καλαμάτα, με μεγάλη παρουσία στα επαγγελματικά γήπεδα και ήθος. Τον ευχαριστούμε που ήρθε στην Καλαμάτα ’80 γιατί ήταν και γι’ αυτόν μια υπέρβαση. Πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα έπαιζε Α2 οπουδήποτε αλλού. Θα έπαιζε Α1 και μετά θα σταμάταγε. Έχει πολλές εμπειρίες, θα δείξει πώς δουλεύουν επαγγελματικά, καθώς μάλιστα έρχεται κατευθείαν από μια ομάδα που βγήκε 2η στο πρωτάθλημα (σ.σ. Παμβοχαϊκός).
Είναι αναγνωρίσιμος, τον ξέρουν οι πάντες και πιστεύω ότι θα δώσει πολλά πράγματα στην ομάδα, εκτός από την αναμφισβήτητη εμπειρία του. Έχουμε τον καλύτερο λίμπερο στην κατηγορία και από πολλές ομάδες Α1.
Όσο για την άνοδο νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι οργανωτικά και αγωνιστικά δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε από πλευράς αντιπάλων. Έχουμε όμως καλό υλικό, ένα κράμα παλιών και νέων –και είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι έχουμε νέους που παίζουν βασικοί από πολύ μικρή ηλικία- είμαστε πλήρεις, με λύσεις σε αναπληρωματικούς. Αν βρεθεί στο δρόμο μας η άνοδο σίγουρα δεν θα το αφήσουμε.
Τα παιδιά προσπαθούν. Η πλειονότητα των παικτών είναι ντόπιοι και ακόμη και τα παιδιά που δεν είναι Καλαματιανοί σπουδάζουν εδώ οπότε θα βρίσκονται στην πόλη για κάποια χρόνια."

  - See more at: http://tharrosnews.gr/news/content/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-%E2%80%9980-%C2%AB%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B12%E2%80%A6%C2%BB-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF#sthash.gZbdVBEP.dpuf
Το ξεκίνημα στην Καλαμάτα ’80 έγινε με έντονα συναισθήματα για το μεγάλο αστέρι της ομάδας, τον Χρήστο Δημητρακόπουλο, ο οποίος συνάντησε παλιούς φίλους και θυμήθηκε παλιές στιγμές από τη ΓΕΜ, ενώ μιλώντας στο «Θ» τόνισε τα εξής:

«Βασικός μας στόχος η προετοιμασία να πάει καλά, ώστε η ομάδα να είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, να δημιουργηθεί μια καλή χημεία ανάμεσα στους παίκτες, παλιούς και νέους και να είμαστε υγιείς.
Είναι νωρίς για προβλέψεις, καθώς ακόμη δεν ξέρουμε καλά καλά ούτε τη δική μας την ομάδα και βέβαια ούτε το ρόστερ των υπόλοιπων.
Καλό είναι να θέτεις το στόχο της σεζόν, αλλά το πιο σημαντικό είναι από τη Δευτέρα να θέτεις τους στόχους του Σαββάτου. Εννοώ να βλέπεις ξεχωριστά κάθε παιχνίδι, να βελτιώνεσαι και να εξελίσσεσαι, να βρίσκεις λύσεις στις αδυναμίες που εντοπίζεις σαν ομάδα και να καταφέρνεις κάθε φορά ό,τι καλύτερο μπορείς.
Η είσοδος στην 6άδα είναι ένας στόχος που έχει τεθεί από τη διοίκηση. Αν καταφέρουμε να επιτευχθεί αυτό σχετικά νωρίς, φεύγει και το άγχος που μπορεί να έχουν κάποια παιδιά και θα ήταν ευχής έργον να καταφέρουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, να κάνουμε πρωταθλητισμό και να μπούμε στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1»
κατέληξε ο Χρήστος Δημητρακόπουλος.


Από την πλευρά του ο προπονητής Γιώργος Κουλιέρης, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που συνέβαλε καταλυτικά στην αναγέννηση της Καλαμάτας ’80 τα τελευταία χρόνια, βλέποντας προβλήματα των προηγούμενων ετών να έχουν ξεπεραστεί δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και χαρά τη χαρά του για «τα πολλά άτομα» και το γεγονός ότι η ομάδα είναι «πολύ πιο οργανωμένη από κάθε άλλη φορά», δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για «πολλή όρεξη από το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση και τα παιδιά», ενώ ο ίδιος συμπλήρωσε: «Για αρχή έχει πολύ τρέξιμο και ιδρώτα, στο στίβο, στα βάρη και το Κλειστό. Η αλήθεια είναι ότι θα μας λείψει ο Μάριος Ξενάκης αν δεν συνεχίσει τελικά, αλλά θα βρούμε τρόπο να τον αναπληρώσουμε, η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και θα βρεθεί η λύση εκ των έσω, αφού η ομάδα είναι πλήρης.
Όλοι θέλουν να κερδίζουν, κανένα παιχνίδι δεν θα το θεωρούμε χαμένο. Δεν ξέρουμε τους αντιπάλους, αλλά κρίνοντας από τη δικιά μας ομάδα και την εμπειρία μας μπορώ να πω ότι θα είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.
Σκοπός μας είναι να φτάσουμε ψηλά, αν και πολλά θα κριθούν από διάφορες συνθήκες και από λεπτομέρειες.
Θέλουμε να κερδίσουμε τον κόσμο και να τον κρατήσουμε στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μας».


Από τη πλευρά της διοίκησης ο Κώστας Βλάσσης δήλωσε: "Να είμαστε υγιείς και αθλητικά χωρίς τραυματισμούς, με όλα τα παιδιά στο γήπεδο και να έχουν όρεξη.
Η έλευση του Δημητρακόπουλου ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα ερχόταν στην Καλαμάτα ’80, αλλά ο Γιώργος Αγγελής τα κατάφερε.
Και βέβαια η παρουσία του Δημητρακόπουλου στην ομάδα δεν είναι μόνο αγωνιστική. Ο Χρήστος είναι μια μεγάλη προσωπικότητα στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ και για μένα είναι ο κορυφαίος λίμπερο της ιστορίας του ελληνικού βόλεϊ. Είναι ένας παίκτης που προέρχεται από την Καλαμάτα, με μεγάλη παρουσία στα επαγγελματικά γήπεδα και ήθος. Τον ευχαριστούμε που ήρθε στην Καλαμάτα ’80 γιατί ήταν και γι’ αυτόν μια υπέρβαση. Πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα έπαιζε Α2 οπουδήποτε αλλού. Θα έπαιζε Α1 και μετά θα σταμάταγε. Έχει πολλές εμπειρίες, θα δείξει πώς δουλεύουν επαγγελματικά, καθώς μάλιστα έρχεται κατευθείαν από μια ομάδα που βγήκε 2η στο πρωτάθλημα (σ.σ. Παμβοχαϊκός).
Είναι αναγνωρίσιμος, τον ξέρουν οι πάντες και πιστεύω ότι θα δώσει πολλά πράγματα στην ομάδα, εκτός από την αναμφισβήτητη εμπειρία του. Έχουμε τον καλύτερο λίμπερο στην κατηγορία και από πολλές ομάδες Α1.
Όσο για την άνοδο νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι οργανωτικά και αγωνιστικά δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε από πλευράς αντιπάλων. Έχουμε όμως καλό υλικό, ένα κράμα παλιών και νέων –και είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι έχουμε νέους που παίζουν βασικοί από πολύ μικρή ηλικία- είμαστε πλήρεις, με λύσεις σε αναπληρωματικούς. Αν βρεθεί στο δρόμο μας η άνοδο σίγουρα δεν θα το αφήσουμε.
Τα παιδιά προσπαθούν. Η πλειονότητα των παικτών είναι ντόπιοι και ακόμη και τα παιδιά που δεν είναι Καλαματιανοί σπουδάζουν εδώ οπότε θα βρίσκονται στην πόλη για κάποια χρόνια."
- See more at: http://tharrosnews.gr/news/content/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-%E2%80%9980-%C2%AB%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B12%E2%80%A6%C2%BB-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF#sthash.gZbdVBEP.dpuf
Το ξεκίνημα στην Καλαμάτα ’80 έγινε με έντονα συναισθήματα για το μεγάλο αστέρι της ομάδας, τον Χρήστο Δημητρακόπουλο, ο οποίος συνάντησε παλιούς φίλους και θυμήθηκε παλιές στιγμές από τη ΓΕΜ, ενώ μιλώντας στο «Θ» τόνισε τα εξής:

«Βασικός μας στόχος η προετοιμασία να πάει καλά, ώστε η ομάδα να είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, να δημιουργηθεί μια καλή χημεία ανάμεσα στους παίκτες, παλιούς και νέους και να είμαστε υγιείς.
Είναι νωρίς για προβλέψεις, καθώς ακόμη δεν ξέρουμε καλά καλά ούτε τη δική μας την ομάδα και βέβαια ούτε το ρόστερ των υπόλοιπων.
Καλό είναι να θέτεις το στόχο της σεζόν, αλλά το πιο σημαντικό είναι από τη Δευτέρα να θέτεις τους στόχους του Σαββάτου. Εννοώ να βλέπεις ξεχωριστά κάθε παιχνίδι, να βελτιώνεσαι και να εξελίσσεσαι, να βρίσκεις λύσεις στις αδυναμίες που εντοπίζεις σαν ομάδα και να καταφέρνεις κάθε φορά ό,τι καλύτερο μπορείς.
Η είσοδος στην 6άδα είναι ένας στόχος που έχει τεθεί από τη διοίκηση. Αν καταφέρουμε να επιτευχθεί αυτό σχετικά νωρίς, φεύγει και το άγχος που μπορεί να έχουν κάποια παιδιά και θα ήταν ευχής έργον να καταφέρουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, να κάνουμε πρωταθλητισμό και να μπούμε στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1»
κατέληξε ο Χρήστος Δημητρακόπουλος.


Από την πλευρά του ο προπονητής Γιώργος Κουλιέρης, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που συνέβαλε καταλυτικά στην αναγέννηση της Καλαμάτας ’80 τα τελευταία χρόνια, βλέποντας προβλήματα των προηγούμενων ετών να έχουν ξεπεραστεί δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και χαρά τη χαρά του για «τα πολλά άτομα» και το γεγονός ότι η ομάδα είναι «πολύ πιο οργανωμένη από κάθε άλλη φορά», δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για «πολλή όρεξη από το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση και τα παιδιά», ενώ ο ίδιος συμπλήρωσε: «Για αρχή έχει πολύ τρέξιμο και ιδρώτα, στο στίβο, στα βάρη και το Κλειστό. Η αλήθεια είναι ότι θα μας λείψει ο Μάριος Ξενάκης αν δεν συνεχίσει τελικά, αλλά θα βρούμε τρόπο να τον αναπληρώσουμε, η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και θα βρεθεί η λύση εκ των έσω, αφού η ομάδα είναι πλήρης.
Όλοι θέλουν να κερδίζουν, κανένα παιχνίδι δεν θα το θεωρούμε χαμένο. Δεν ξέρουμε τους αντιπάλους, αλλά κρίνοντας από τη δικιά μας ομάδα και την εμπειρία μας μπορώ να πω ότι θα είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.
Σκοπός μας είναι να φτάσουμε ψηλά, αν και πολλά θα κριθούν από διάφορες συνθήκες και από λεπτομέρειες.
Θέλουμε να κερδίσουμε τον κόσμο και να τον κρατήσουμε στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μας».


Από τη πλευρά της διοίκησης ο Κώστας Βλάσσης δήλωσε: "Να είμαστε υγιείς και αθλητικά χωρίς τραυματισμούς, με όλα τα παιδιά στο γήπεδο και να έχουν όρεξη.
Η έλευση του Δημητρακόπουλου ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα ερχόταν στην Καλαμάτα ’80, αλλά ο Γιώργος Αγγελής τα κατάφερε.
Και βέβαια η παρουσία του Δημητρακόπουλου στην ομάδα δεν είναι μόνο αγωνιστική. Ο Χρήστος είναι μια μεγάλη προσωπικότητα στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ και για μένα είναι ο κορυφαίος λίμπερο της ιστορίας του ελληνικού βόλεϊ. Είναι ένας παίκτης που προέρχεται από την Καλαμάτα, με μεγάλη παρουσία στα επαγγελματικά γήπεδα και ήθος. Τον ευχαριστούμε που ήρθε στην Καλαμάτα ’80 γιατί ήταν και γι’ αυτόν μια υπέρβαση. Πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα έπαιζε Α2 οπουδήποτε αλλού. Θα έπαιζε Α1 και μετά θα σταμάταγε. Έχει πολλές εμπειρίες, θα δείξει πώς δουλεύουν επαγγελματικά, καθώς μάλιστα έρχεται κατευθείαν από μια ομάδα που βγήκε 2η στο πρωτάθλημα (σ.σ. Παμβοχαϊκός).
Είναι αναγνωρίσιμος, τον ξέρουν οι πάντες και πιστεύω ότι θα δώσει πολλά πράγματα στην ομάδα, εκτός από την αναμφισβήτητη εμπειρία του. Έχουμε τον καλύτερο λίμπερο στην κατηγορία και από πολλές ομάδες Α1.
Όσο για την άνοδο νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι οργανωτικά και αγωνιστικά δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε από πλευράς αντιπάλων. Έχουμε όμως καλό υλικό, ένα κράμα παλιών και νέων –και είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι έχουμε νέους που παίζουν βασικοί από πολύ μικρή ηλικία- είμαστε πλήρεις, με λύσεις σε αναπληρωματικούς. Αν βρεθεί στο δρόμο μας η άνοδο σίγουρα δεν θα το αφήσουμε.
Τα παιδιά προσπαθούν. Η πλειονότητα των παικτών είναι ντόπιοι και ακόμη και τα παιδιά που δεν είναι Καλαματιανοί σπουδάζουν εδώ οπότε θα βρίσκονται στην πόλη για κάποια χρόνια."
- See more at: http://tharrosnews.gr/news/content/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-%E2%80%9980-%C2%AB%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B12%E2%80%A6%C2%BB-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF#sthash.gZbdVBEP.dpuf
Το ξεκίνημα στην Καλαμάτα ’80 έγινε με έντονα συναισθήματα για το μεγάλο αστέρι της ομάδας, τον Χρήστο Δημητρακόπουλο, ο οποίος συνάντησε παλιούς φίλους και θυμήθηκε παλιές στιγμές από τη ΓΕΜ, ενώ μιλώντας στο «Θ» τόνισε τα εξής:

«Βασικός μας στόχος η προετοιμασία να πάει καλά, ώστε η ομάδα να είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, να δημιουργηθεί μια καλή χημεία ανάμεσα στους παίκτες, παλιούς και νέους και να είμαστε υγιείς.
Είναι νωρίς για προβλέψεις, καθώς ακόμη δεν ξέρουμε καλά καλά ούτε τη δική μας την ομάδα και βέβαια ούτε το ρόστερ των υπόλοιπων.
Καλό είναι να θέτεις το στόχο της σεζόν, αλλά το πιο σημαντικό είναι από τη Δευτέρα να θέτεις τους στόχους του Σαββάτου. Εννοώ να βλέπεις ξεχωριστά κάθε παιχνίδι, να βελτιώνεσαι και να εξελίσσεσαι, να βρίσκεις λύσεις στις αδυναμίες που εντοπίζεις σαν ομάδα και να καταφέρνεις κάθε φορά ό,τι καλύτερο μπορείς.
Η είσοδος στην 6άδα είναι ένας στόχος που έχει τεθεί από τη διοίκηση. Αν καταφέρουμε να επιτευχθεί αυτό σχετικά νωρίς, φεύγει και το άγχος που μπορεί να έχουν κάποια παιδιά και θα ήταν ευχής έργον να καταφέρουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, να κάνουμε πρωταθλητισμό και να μπούμε στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1»
κατέληξε ο Χρήστος Δημητρακόπουλος.


Από την πλευρά του ο προπονητής Γιώργος Κουλιέρης, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που συνέβαλε καταλυτικά στην αναγέννηση της Καλαμάτας ’80 τα τελευταία χρόνια, βλέποντας προβλήματα των προηγούμενων ετών να έχουν ξεπεραστεί δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και χαρά τη χαρά του για «τα πολλά άτομα» και το γεγονός ότι η ομάδα είναι «πολύ πιο οργανωμένη από κάθε άλλη φορά», δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για «πολλή όρεξη από το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση και τα παιδιά», ενώ ο ίδιος συμπλήρωσε: «Για αρχή έχει πολύ τρέξιμο και ιδρώτα, στο στίβο, στα βάρη και το Κλειστό. Η αλήθεια είναι ότι θα μας λείψει ο Μάριος Ξενάκης αν δεν συνεχίσει τελικά, αλλά θα βρούμε τρόπο να τον αναπληρώσουμε, η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και θα βρεθεί η λύση εκ των έσω, αφού η ομάδα είναι πλήρης.
Όλοι θέλουν να κερδίζουν, κανένα παιχνίδι δεν θα το θεωρούμε χαμένο. Δεν ξέρουμε τους αντιπάλους, αλλά κρίνοντας από τη δικιά μας ομάδα και την εμπειρία μας μπορώ να πω ότι θα είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.
Σκοπός μας είναι να φτάσουμε ψηλά, αν και πολλά θα κριθούν από διάφορες συνθήκες και από λεπτομέρειες.
Θέλουμε να κερδίσουμε τον κόσμο και να τον κρατήσουμε στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μας».


Από τη πλευρά της διοίκησης ο Κώστας Βλάσσης δήλωσε: "Να είμαστε υγιείς και αθλητικά χωρίς τραυματισμούς, με όλα τα παιδιά στο γήπεδο και να έχουν όρεξη.
Η έλευση του Δημητρακόπουλου ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα ερχόταν στην Καλαμάτα ’80, αλλά ο Γιώργος Αγγελής τα κατάφερε.
Και βέβαια η παρουσία του Δημητρακόπουλου στην ομάδα δεν είναι μόνο αγωνιστική. Ο Χρήστος είναι μια μεγάλη προσωπικότητα στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ και για μένα είναι ο κορυφαίος λίμπερο της ιστορίας του ελληνικού βόλεϊ. Είναι ένας παίκτης που προέρχεται από την Καλαμάτα, με μεγάλη παρουσία στα επαγγελματικά γήπεδα και ήθος. Τον ευχαριστούμε που ήρθε στην Καλαμάτα ’80 γιατί ήταν και γι’ αυτόν μια υπέρβαση. Πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα έπαιζε Α2 οπουδήποτε αλλού. Θα έπαιζε Α1 και μετά θα σταμάταγε. Έχει πολλές εμπειρίες, θα δείξει πώς δουλεύουν επαγγελματικά, καθώς μάλιστα έρχεται κατευθείαν από μια ομάδα που βγήκε 2η στο πρωτάθλημα (σ.σ. Παμβοχαϊκός).
Είναι αναγνωρίσιμος, τον ξέρουν οι πάντες και πιστεύω ότι θα δώσει πολλά πράγματα στην ομάδα, εκτός από την αναμφισβήτητη εμπειρία του. Έχουμε τον καλύτερο λίμπερο στην κατηγορία και από πολλές ομάδες Α1.
Όσο για την άνοδο νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι οργανωτικά και αγωνιστικά δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε από πλευράς αντιπάλων. Έχουμε όμως καλό υλικό, ένα κράμα παλιών και νέων –και είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι έχουμε νέους που παίζουν βασικοί από πολύ μικρή ηλικία- είμαστε πλήρεις, με λύσεις σε αναπληρωματικούς. Αν βρεθεί στο δρόμο μας η άνοδο σίγουρα δεν θα το αφήσουμε.
Τα παιδιά προσπαθούν. Η πλειονότητα των παικτών είναι ντόπιοι και ακόμη και τα παιδιά που δεν είναι Καλαματιανοί σπουδάζουν εδώ οπότε θα βρίσκονται στην πόλη για κάποια χρόνια."
- See more at: http://tharrosnews.gr/news/content/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-%E2%80%9980-%C2%AB%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B12%E2%80%A6%C2%BB-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF#sthash.gZbdVBEP.dpuf
με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Βλάσση, τους Γιάννη Μπουσούνη, Γιώργο Αγγελή και τον Χρήστο Δροσινό που ανέλαβε υπεύθυνος στις ακαδημιών - See more at: http://tharrosnews.gr/news/content/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-%E2%80%9980-%C2%AB%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B12%E2%80%A6%C2%BB-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF#sthash.gZbdVBEP.dpuf
με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Βλάσση, τους Γιάννη Μπουσούνη, Γιώργο Αγγελή και τον Χρήστο Δροσινό που ανέλαβε υπεύθυνος στις ακαδημιών - See more at: http://tharrosnews.gr/news/content/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-%E2%80%9980-%C2%AB%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B12%E2%80%A6%C2%BB-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF#sthash.gZbdVBEP.dpuf
με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Βλάσση, τους Γιάννη Μπουσούνη, Γιώργο Αγγελή και τον Χρήστο Δροσινό που ανέλαβε υπεύθυνος στις ακαδημιών - See more at: http://tharrosnews.gr/news/content/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-%E2%80%9980-%C2%AB%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B12%E2%80%A6%C2%BB-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF#sthash.gZbdVBEP.dpuf
Η μετεγγραφή του Χρήστου Δημητρακόπουλου προϊδέασε ότι κάτι καλό συμβαίνει φέτος στην Καλαμάτα ’80, ενώ το ίδιο επιβεβαίωσε η εικόνα στην χθεσινή επίσημη «πρώτη» της ομάδας που έγινε στο Κλειστό της Παραλίας, πιο οργανωμένη από ποτέ, με αγιασμό, περίπου 20 παίκτες παλιούς και νέους, το τεχνικό τιμ που απαρτίζουν οι Γιώργος Κουλιέρης-Αντώνης Κάτσος και τα μέλη της διοικούσας Επιτροπής, με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Βλάσση, τους Γιάννη Μπουσούνη, Γιώργο Αγγελή και τον Χρήστο Δροσινό που ανέλαβε υπεύθυνος στις ακαδημιών. - See more at: http://tharrosnews.gr/news/content/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-%E2%80%9980-%C2%AB%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B12%E2%80%A6%C2%BB-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF#sthash.gZbdVBEP.dpuf
Η μετεγγραφή του Χρήστου Δημητρακόπουλου προϊδέασε ότι κάτι καλό συμβαίνει φέτος στην Καλαμάτα ’80, ενώ το ίδιο επιβεβαίωσε η εικόνα στην χθεσινή επίσημη «πρώτη» της ομάδας που έγινε στο Κλειστό της Παραλίας, πιο οργανωμένη από ποτέ, με αγιασμό, περίπου 20 παίκτες παλιούς και νέους, το τεχνικό τιμ που απαρτίζουν οι Γιώργος Κουλιέρης-Αντώνης Κάτσος και τα μέλη της διοικούσας Επιτροπής, με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Βλάσση, τους Γιάννη Μπουσούνη, Γιώργο Αγγελή και τον Χρήστο Δροσινό που ανέλαβε υπεύθυνος στις ακαδημιών. - See more at: http://tharrosnews.gr/news/content/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-%E2%80%9980-%C2%AB%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B12%E2%80%A6%C2%BB-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF#sthash.gZbdVBEP.dpuf
Η μετεγγραφή του Χρήστου Δημητρακόπουλου προϊδέασε ότι κάτι καλό συμβαίνει φέτος στην Καλαμάτα ’80, ενώ το ίδιο επιβεβαίωσε η εικόνα στην χθεσινή επίσημη «πρώτη» της ομάδας που έγινε στο Κλειστό της Παραλίας, πιο οργανωμένη από ποτέ, με αγιασμό, περίπου 20 παίκτες παλιούς και νέους, το τεχνικό τιμ που απαρτίζουν οι Γιώργος Κουλιέρης-Αντώνης Κάτσος και τα μέλη της διοικούσας Επιτροπής, με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Βλάσση, τους Γιάννη Μπουσούνη, Γιώργο Αγγελή και τον Χρήστο Δροσινό που ανέλαβε υπεύθυνος στις ακαδημιών. - See more at: http://tharrosnews.gr/news/content/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-%E2%80%9980-%C2%AB%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B12%E2%80%A6%C2%BB-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF#sthash.gZbdVBEP.dpuf
Η μετεγγραφή του Χρήστου Δημητρακόπουλου προϊδέασε ότι κάτι καλό συμβαίνει φέτος στην Καλαμάτα ’80, ενώ το ίδιο επιβεβαίωσε η εικόνα στην χθεσινή επίσημη «πρώτη» της ομάδας που έγινε στο Κλειστό της Παραλίας, πιο οργανωμένη από ποτέ, με αγιασμό, περίπου 20 παίκτες παλιούς και νέους, το τεχνικό τιμ που απαρτίζουν οι Γιώργος Κουλιέρης-Αντώνης Κάτσος και τα μέλη της διοικούσας Επιτροπής, με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Βλάσση, τους Γιάννη Μπουσούνη, Γιώργο Αγγελή και τον Χρήστο Δροσινό που ανέλαβε υπεύθυνος στις ακαδημιών. - See more at: http://tharrosnews.gr/news/content/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-%E2%80%9980-%C2%AB%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B12%E2%80%A6%C2%BB-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF#sthash.gZbdVBEP.dpuf
Η μετεγγραφή του Χρήστου Δημητρακόπουλου προϊδέασε ότι κάτι καλό συμβαίνει φέτος στην Καλαμάτα ’80, ενώ το ίδιο επιβεβαίωσε η εικόνα στην χθεσινή επίσημη «πρώτη» της ομάδας που έγινε στο Κλειστό της Παραλίας, πιο οργανωμένη από ποτέ, με αγιασμό, περίπου 20 παίκτες παλιούς και νέους, το τεχνικό τιμ που απαρτίζουν οι Γιώργος Κουλιέρης-Αντώνης Κάτσος και τα μέλη της διοικούσας Επιτροπής, με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Βλάσση, τους Γιάννη Μπουσούνη, Γιώργο Αγγελή και τον Χρήστο Δροσινό που ανέλαβε υπεύθυνος στις ακαδημιών. - See more at: http://tharrosnews.gr/news/content/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-%E2%80%9980-%C2%AB%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B12%E2%80%A6%C2%BB-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF#sthash.gZbdVBEP.dpuf

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ