1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-08-2013 12:58

Ωρες αγωνίας για τη Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης

Λήγει τυπικά σήμερα η προθεσμία για να δηλώσουν οι ομάδες συμμετοχή στα Εθνικά πρωταθλήματα Α2 ανδρών και γυναικών. Στους άνδρες, ο Α.Σ.Π. Μεταμόρφωσης έστειλε έγγραφο στην ΕΟΠΕ με το οποίο βεβαιώνει την αποχώρηση του, ενώ σήμερα είναι η ημέρα της κρίσης και για τη Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης.

Ο ιστορικός σύλλογος βρίσκεται σε οικονομική και διοικητική κρίση καθώς έχει παραιτηθεί και η διοίκηση. Τις επόμενες ώρες επιτροπή σωτηρίας θα έχει κρίσιμες συναντήσεις για να πάρει την οριστική απόφαση.

Το βασικότερο πρόβλημα είναι το οικονομικό καθώς σύμφωνα με τους υπολογισμούς η ακριτική ομάδα χρειάζεται περίπου 20.000 Ευρώ μόνο για τα οδοιπορικά για τους εκτός έδρας αγώνες και τα χρήματα αυτά δεν υπάρχουν αφού ούτε ισχυροί χορηγοί υπάρχουν αλλά ούτε και η ΕΟΠΕ έχει χρήματα για να δώσει στα σωματεία.

Ο προπονητής της ομάδας Ιπποκράτης Δήμητσας ειδοποιήθηκε σήμερα να παραβρεθεί στην κρίσιμη συνάντηση ενώ στη τάξη των παικτών υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια και απογοήτευση καθώς εάν η ομάδα αποσυρθεί από τον Γ΄όμιλο θα πρέπει είτε να παίξουν στον Εθνικό που όμως έχει κλείσει το ρόστερ του, ή να φύγουν σε άλλη πόλη (η καλύτερη εκδοχή θα είναι η Ορεστιάδα) ή να κόψουν το βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ