1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-08-2013 22:28

«Δύναμη και γεμάτες εξέδρες» η ευχή στην πρώτη της Καλαμάτας 80

Καλαμάτα. Του Σπύρου Ηλιόπουλου:

Παρουσία του επικεφαλής του τμήματος βόλει της Καλαμάτας 80, μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΠΕ και προέδρου της ΕΣΠΕΠ Κώστα Βλάσση, των περισσοτέρων συνεργατών του, της τεχνικής ηγεσίας των Γιώργου Κουλιέρη, Αντώνη Κάτσου και φυσικά παλιών και νέων παικτών έγινε χθές στο κλειστό της παραλίας στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ο καθιερωμένος σε αυτές της περιπτώσεις αγιασμός με την επίσημη βέβαια έναρξη της φετινής χρονιάς για την νεοφώτιστη στην Α2 εθνική καλαματιανή ομάδα.

Παρουσία του επικεφαλής του τμήματος βόλει της Καλαμάτας 80, μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΠΕ και προέδρου της ΕΣΠΕΠ Κώστα Βλάσση, των περισσοτέρων συνεργατών του, της τεχνικής ηγεσίας των Γιώργου Κουλιέρη, Αντώνη Κάτσου και φυσικά παλιών και νέων παικτών έγινε χθές στο κλειστό της παραλίας στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ο καθιερωμένος σε αυτές της περιπτώσεις αγιασμός με την επίσημη βέβαια έναρξη της φετινής χρονιάς για την νεοφώτιστη στην Α2 εθνική Καλαμάτιανή ομάδα.

Αμέσως μετά την λήξη του αγιασμού και πρίν την προγραμματισμένη προπόνηση ο αρχηγός της Καλαμάτας 80 Δήμος Μπουσούνης δήλωσε ότι “θεωρώ ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλή για την ομάδα μου που θα προσπαθήσει μέσα από το καλό βόλει να φέρει τους φίλους της και όχι μόνο στις κερκίδες του κλειστού. Από την πλευρά της αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του τμήματος έχει δουλεψει πάρα πολύ γεγονός πολύ σημαντικό για έμάς τους παίκτες αλλά και τους προπονητές.Τώρα όσον αφορά τους στόχους μας ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βάλουμε όριο αλλά σίγουρα σε ότι καλύτερο έρθει δεν θα πούμε όχι”.

Στην συνέχεια ο επικεφαλής του τμήματος Κώστας Βλάσσης υποστήριξε στις δηλώσεις του ότι “Πρώτα, πρωτα θέλω να είμασε όλοι υγιείς και στην συνέχεια η ομάδας μας να μπορέσει να δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ένα πολύ δυνατό σύνολο το οποίο θα μπορέσει να μας κρατήσει στις ψηλές θέσεις. Στο μεταγγραφικό κομμάτι ανάλογα με την βαθμολογική συγκομιδή μας ίσως κάνουμε και την κίνηση που έχουμε το δικαίωμα στην διάρκεια του πρωταθλήματος.Τέλος πιστεύω ότι οι φίλοι του βόλει και όχι μόνο θα μας δώσουν την δύναμη που χρειαζόμαστε στα εντός έδρας παιχνίδια μας με την μαζική παρουσία τους στις κερκίδες του κλειστού της παραλίας.”

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 2013-14

ΗΡΘΑΝ: Χρήστος Δημητρακόπουλος (Λ – Παμβοχαϊκός), Μάριος Περπινάκης (Α – ΟΦΗ), Στέφανος Μάνα (Κ – εκτός δράσης την περίοδο 2012-13), Φρίξος Κωτσάκης (Α - από την εφηβική ομάδα Καλάματα 80), Γιώργος Νιάρχος (Κ - από την εφηβική ομάδα Καλάματα 80), Αριστοφάνης Διακουμένας (Α – από την εφηβική ομάδα Καλάματα 80).

ΕΜΕΙΝΑΝ: Νίκος Γιατράκος (Α), Φέλιξ Μπλάουελ (Δ), Νίκος Μανιατέας (Δ), Διαμαντής Εξαρχέας (Λ-Α), Γιάννης Βραχνάς (Α), Σπύρος Αποστολόπουλος (Π), Δημοσθένης Μπουσούνης (Π), Παναγιώτης Κακαλέτρης (Κ), Στέλιος Δεσλής (Κ), Γιώργος Κουλιέρης (Α).

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ: Μάνος Ξενάκης (Α).

ΕΦΥΓΑΝ: Γιάννης Τρουπάκης (Π), Ανδρέας Σαρδέλης (Α-Δ - Ακρίτας Καλαμάτας).

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Νίκος Γιατράκος (Α), Φέλιξ Μπλάουελ (Δ), Νίκος Μανιατέας (Δ), Διαμαντής Εξαρχέας (Λ-Α), Γιάννης Βραχνάς (Α), Σπύρος Αποστολόπουλος (Π), Δημοσθένης Μπουσούνης (Π), Παναγιώτης Κακαλέτρης (Κ), Στέλιος Δεσλής (Κ), Γιώργος Κουλιέρης (Α).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Γιώργος Κουλιέρης (ανανέωσε).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ