Εκτυπώστε τη σελίδα
28-08-2013 19:24

Η παρέα των βετεράνων που κρατάει «ζωντανό» τον Α.Ο.Σερρών

Ο Α.Ο.Σερρών θα μπορούσε άνετα να αγωνιστεί και σε πρωτάθλημα... βετεράνων αλλά μία παρέα νοσταλγών της παλιάς καλής εποχής επιμένει να κρατάει ζωντανό το ανδρικό βόλεϊ στην πόλη των Σερρών.





Σπουδαίοι βολεϊμπολίστες μιας άλλης εποχής κατάφεραν να βγάλουν την ομάδα και πάλι στον... αφρό της Α2 αλλά όπως λέει ο Στέφανος Κόκκινος που είναι παίκτης και προπονητής: «Τώρα στα γεράματα μας έλαχε να κερδίζουμε τίτλους», λέει με δόση χιούμορ και προσθέτει: Είμαστε μία παρέα φίλων που συντηρούμε την ομάδα. Ο μέσος όρος είναι πάνω από 40 ετών. Δεν θέλουμε να τα παρατήσουμε και όσο κρατάνε τα κότσια μας το παλεύουμε. Δυστυχώς μας φεύγει ο πασαδόρος Δημήτρης Κομιτούδης, υιός του παλιού πασαδόρου της ομάδας Σάκη και ψάχνουμε μία λύση στην πάσα. Επιστρέφει ο Κούτρας και περιμένουμε την περίπτωση του λίμπερο Γιούγκη από τον Επίκουρο. Ξέρουμε πως δεν έχουμε πολλές ελπίδες αλλά θέλουμε να το διασκεδάσουμε στην Α2 έχοντας στο πλευρό μας τους πιστούς φίλους μας τους οποίους και ευχαριστούμε».

Η προετοιμασία του Α.Ο.Σερρών θα ξεκινήσει την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Α.Ο.ΣΕΡΡΩΝ 2013-14

ΗΡΘΑΝ: Νίκος Κούτρας (Κ), Νίκος Μαυρομάτης (Π – Ξάνθη).

ΕΜΕΙΝΑΝ: Σάκης Κομιτούδης (Π – Αίας Ευόσμου), Δημήτρης Κομιτούδης (Π – Αίας Ευόσμου), Παναγιώτης Θανάσης (Δ), Ανδρέας Ζλάτκος (Κ), Κυριάκος Λαζαρίδης (Κ), Γιάννης Κάτος (Α), Στέφανος Κόκκινος (Α), Ζαχαρίας Καραγκιόζης (Α-Δ), Χρήστος Ζεράκης (Λ).

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ: Δημήτρης Γιουγκής (Επίκουρος Πολίχνης).

ΕΦΥΓΑΝ: Δημήτρης Κομιτούδης (Π – Αίας Ευόσμου).

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Σάκης Κομιτούδης (Π – Αίας Ευόσμου), Δημήτρης Κομιτούδης (Π – Αίας Ευόσμου), Παναγιώτης Θανάσης (Δ), Ανδρέας Ζλάτκος (Κ), Κυριάκος Λαζαρίδης (Κ), Νίκος Κούτρας (Κ), Γιάννης Κάτος (Α), Στέφανος Κόκκινος (Α), Ζαχαρίας Καραγκιόζης (Α-Δ), Χρήστος Ζεράκης (Λ), Νίκος Μαυρομάτης (Π – Ξάνθη).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Στέφανος Κόκκινος (ανανέωσε)