Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
26-08-2013 12:57

Αρχίζει το τρέξιμο για την Καλαμάτα 80

Ξεκούραση τέλος για τους παίκτες της ομάδας βόλεϊ της Καλαμάτα 80, που θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της περιοχής, όπου θα γίνει και η προετοιμασία του συγκροτήματος του Γιώργου Κουλιέρη. Η πρώτη μέρα θα είναι περισσότερο διαδικαστική και θα επικεντρωθεί στον προγραμματισμό των προπονήσεων της Α΄ φάσης της προετοιμασίας, που θα ξεκινήσει ουσιαστικά από την Τρίτη.



Ξεκούραση τέλος για τους παίκτες της ομάδας βόλεϊ της Καλαμάτα 80, που θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, εκεί όπου θα γίνει και η προετοιμασία του συγκροτήματος του Γιώργου Κουλιέρη. Η πρώτη μέρα θα είναι περισσότερο διαδικαστική και θα επικεντρωθεί στον προγραμματισμό των προπονήσεων της Α΄ φάσης της προετοιμασίας, που θα ξεκινήσει ουσιαστικά από την Τρίτη.
Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα 80 ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία και έχοντας διατηρήσει τον περυσινό της κορμό, αλλά και ενισχυθεί μέσα από την ενσωμάτωση των Δημητρακόπουλου, Μάνα και Περπινάκη, θα επιδιώξει τα βήματα αγωνιστικής προόδου και γιατί όχι την εδραίωσή της στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Εάν μάλιστα ο Ξενάκης παραμείνει στην ομάδα, τότε είναι βέβαιο ότι το Καλαματιανό Σωματείο θα κυνηγήσει κάτι περισσότερο. - See more at: http://tharrosnews.gr/news/content/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BE%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B7#sthash.RbO0jWfD.dpuf
Ξεκούραση τέλος για τους παίκτες της ομάδας βόλεϊ της Καλαμάτα 80, που θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, εκεί όπου θα γίνει και η προετοιμασία του συγκροτήματος του Γιώργου Κουλιέρη. Η πρώτη μέρα θα είναι περισσότερο διαδικαστική και θα επικεντρωθεί στον προγραμματισμό των προπονήσεων της Α΄ φάσης της προετοιμασίας, που θα ξεκινήσει ουσιαστικά από την Τρίτη.
Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα 80 ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία και έχοντας διατηρήσει τον περυσινό της κορμό, αλλά και ενισχυθεί μέσα από την ενσωμάτωση των Δημητρακόπουλου, Μάνα και Περπινάκη, θα επιδιώξει τα βήματα αγωνιστικής προόδου και γιατί όχι την εδραίωσή της στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Εάν μάλιστα ο Ξενάκης παραμείνει στην ομάδα, τότε είναι βέβαιο ότι το Καλαματιανό Σωματείο θα κυνηγήσει κάτι περισσότερο.  - See more at: http://tharrosnews.gr/news/content/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BE%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B7#sthash.RbO0jWfD.dpuf

Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα 80 ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία και έχοντας διατηρήσει τον περυσινό της κορμό, αλλά και ενισχυθεί μέσα από την ενσωμάτωση των Δημητρακόπουλου, Μάνα και Περπινάκη, θα επιδιώξει τα βήματα αγωνιστικής προόδου και γιατί όχι την εδραίωσή της στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Εάν μάλιστα ο Ξενάκης παραμείνει στην ομάδα, τότε είναι βέβαιο ότι το Καλαματιανό Σωματείο θα κυνηγήσει κάτι περισσότερο.


ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 2013-14

ΗΡΘΑΝ: Χρήστος Δημητρακόπουλος (Λ – Παμβοχαϊκός), Μάριος Περπινάκης (Α – ΟΦΗ), Στέφανος Μάνα (Κ – εκτός δράσης την περίοδο 2012-13), Φρίξος Κωτσάκης (Α - από την εφηβική ομάδα Καλάματα 80), Γιώργος Νιάρχος (Κ - από την εφηβική ομάδα Καλάματα 80), Αριστοφάνης Διακουμένας (Α – από την εφηβική ομάδα Καλάματα 80).

ΕΜΕΙΝΑΝ: Νίκος Γιατράκος (Α), Φέλιξ Μπλάουελ (Δ), Νίκος Μανιατέας (Δ), Διαμαντής Εξαρχέας (Λ-Α), Γιάννης Βραχνάς (Α), Σπύρος Αποστολόπουλος (Π), Δημοσθένης Μπουσούνης (Π), Παναγιώτης Κακαλέτρης (Κ), Στέλιος Δεσλής (Κ), Γιώργος Κουλιέρης (Α).

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ:

ΕΦΥΓΑΝ: Γιάννης Τρουπάκης (Π), Ανδρέας Σαρδέλης (Α-Δ - Ακρίτας Καλαμάτας), Μάνος Ξενάκης (Α - εγκατέλειψε και παίζει τέννις)

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Νίκος Γιατράκος (Α), Φέλιξ Μπλάουελ (Δ), Νίκος Μανιατέας (Δ), Διαμαντής Εξαρχέας (Λ-Α), Γιάννης Βραχνάς (Α), Σπύρος Αποστολόπουλος (Π), Δημοσθένης Μπουσούνης (Π), Παναγιώτης Κακαλέτρης (Κ), Στέλιος Δεσλής (Κ), Γιώργος Κουλιέρης (Α).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Γιώργος Κουλιέρης (ανανέωσε).

Πηγή: http://tharrosnews.gr