1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2013 14:40

Επτά μεταγραφές βάζουν τον Γέρακα δυνατά στην Α2

Ο Γέρακας ετοιμάζεται για το παρθενικό του ταξίδι στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα μπαράζ με τον Πήγασο η ομάδα του Γέρακα κράτησε 8 παίκτες και απέκτησε 7 μετά από εισήγηση του Βασίλη Πανδή που θα είναι και εφέτος παίκτης – προπονητής έχοντας τη βοήθεια από το Νίκο Φακίνο που είναι προπονητής στη γυναικεία ομάδα και δηλώνεται προπονητής και στην ανδρική.
Η ομάδα ξεκινάει την προετοιμασία της την Δευτέρα 26 Αυγούστου και ο στόχος που βάζει η διοίκηση με επικεφαλής τον Θέμη Καλπακτσόγλου είναι η παραμονή στην Α2.

Το θετικό είναι πως η ομάδα έχει πολύ καλό γυμναστήριο και κάνει μεγάλη προσπάθεια στις ακαδημίες, ενώ η διοίκηση εντός των ημερών θα ανακοινώσει σημαντικούς χορηγούς που θα τη βοηθήσουν να καλύψει το μπάτζετ της εφετινής σεζόν.

«Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουμε την ομάδα στην Α2. Τηρουμένων των αναλογιών κάναμε ότι μπορούσαμε για να στελεχώσουμε το ρόστερ με έμπειρους αλλά και νέους αθλητές. Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και ευχαριστούμε όσους μας βοηθούν. Καταρχάς ευχαριστούμε το VOLLEYNEWS για την προβολή και την βοήθεια που προσφέρει σε όλους τους φίλους και τα Σωματεία του Βόλεϊ , με την άμεση και σοβαρή δημοσίευση των γεγονότων του αθλήματος μας. Απλά, Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι προπονητής της ομάδας μας είναι ο Βασίλης Πανδής, ο οποίος έχει και την αποκλειστική ευθύνη για το ρόστερ της. Ο Νίκος Φακίνος παραμένει προπονητής της γυναικείας μας ομάδας (η οποία ενισχύθηκε σημαντικά φέτος) και έχει επίσης την ευθύνη για όλα τα τμήματα υποδομής, που θα λειτουργήσουν με νέους ταλαντούχους προπονητές, κάτω από τον έλεγχο και τις οδηγίες του. Με την ευκαιρία θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια για την πολύτιμη βοήθεια του στους αγώνες της ανδρικής μας ομάδας κατά την περσινή πρόοδο», δήλωσε ο Θέμης Καλπακτσόγλου.





Ο.Φ.ΓΕΡΑΚΑΣ 2013-14

ΗΡΘΑΝ: Δήμος Διονυσόπουλος (Π – Πανελλήνιος), Παναγιώτης Παπαδέας (Π – Μοσχάτο), Κώστας Παλαιολόγος (Λ – Μεταμόρφωση), Ανδρέας Δρακόπουλος (Δ – Νέοι Βύρωνος), Γιάννης Στυλιανού (Δ – Φ.Ε.Ιωαννίνων), Παναγιώτης Φωτιάδης (Α – Αρχέλαος Κατερίνης), Μανώλης Κολιάμπας (Π-Δ Κύδων Χανίων).

ΕΜΕΙΝΑΝ: Αλέξανδρος Μπισμπίκας (Κ), Βασίλης Πανδής (Κ), Γιώργος Μπαλαγιάννης (Κ), Παναγιώτης Μουτουσίδης (Α), Νίκος Ιωάννου (Α), Λευτέρης Ταβλαδάκης (Κ), Γιάννης Μουστάκης (Α), Βασίλης Καράκοντης (Π – Β΄προπονητής).

ΕΦΥΓΑΝ: Σταύρος Παυλόπουλος (Π – Ταταύλα), Ηλίας Κλώνος (Λ), Βασίλης Χειλάς (Α), Δημήτρης Στραγαλάς (Δ – Αγ.Παρασκευή), Δημήτρης Βλάχος (Κ).

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Αλέξανδρος Μπισμπίκας (Κ), Βασίλης Πανδής (Κ), Γιώργος Μπαλαγιάννης (Κ), Παναγιώτης Μουτουσίδης (Α), Νίκος Ιωάννου (Α), Λευτέρης Ταβλαδάκης (Κ), Γιάννης Μουστάκης (Α), Βασίλης Καράκοντης (Π), Σταύρος Παυλόπουλος (Π), Ηλίας Κλώνος (Λ), Βασίλης Χειλάς (Α), Δημήτρης Στραγαλάς (Δ), Δημήτρης Βλάχος (Κ).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Βασίλης Πανδής (ανανέωσε), Νίκος Φακίνος (ανανέωσε).

1 σχόλιο

  • Comment Link Θέμης ΚΑΛΠΑΚΤΣΟΓΛΟΥ , Πρόεδρος Ο.Φ.ΓΕΡΑΚΑ Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013 12:29 posted by Θέμης ΚΑΛΠΑΚΤΣΟΓΛΟΥ , Πρόεδρος Ο.Φ.ΓΕΡΑΚΑ

    Καταρχάς ευχαριστούμε το VOLLEYNEWS για την προβολή και την βοήθεια που προσφέρει σε όλους τους φίλους και τα Σωματεία του Βόλεϊ , με την άμεση και σοβαρή δημοσίευση των γεγονότων του αθλήματος μας.
    Απλά, Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι προπονητής της ομάδας μας είναι ο Βασίλης Πανδής, ο οποίος έχει και την αποκλειστική ευθύνη για το ρόστερ της.
    Ο Νίκος Φακίνος παραμένει προπονητής της γυναικείας μας ομάδας (η οποία ενισχύθηκε σημαντικά φέτος) και έχει επίσης την ευθύνη για όλα τα τμήματα υποδομής, που θα λειτουργήσουν με νέους ταλαντούχους προπονητές, κάτω από τον έλεγχο και τις οδηγίες του.
    Με την ευκαιρία θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια για την πολύτιμη βοήθεια του στους αγώνες της ανδρικής μας ομάδας κατά την περσινή πρόοδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ