1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-08-2013 14:52

Aνανέωσαν στην Καρδίτσα οι Νεδιλάκης, Παπαγεωργίου, Φώτης και Σάκης Αλεξίου

Ο Σύλλογος Πετοσφαίρισης Αθλητών Καρδίτσας ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους αθλητές Φώτη και Σάκη Αλεξίου, Σταμάτη Νεδιλάκη και Αναστάσιο Παπαγεωργίου. Η ανακοίνωση:
Ο Αλεξίου Φ. είναι 34 ετών (γεννημένος στις 12 Μάιου 1979), έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου. Έχει πρωταγωνιστήσει σε όλες τις μεγάλες στιγμές του συλλόγου, καθώς είναι εδώ και χρόνια ο βασικός διαγώνιος της ομάδας μας. Διάλειμμα αποτέλεσε η περασμένη χρονιά, καθώς προερχόμενος από χειρουργείο στο αριστερό του γόνατο δεν κατάφερε να αγωνιστεί. . Επιστρέφει όμως φέτος έτοιμος για να δώσει πολύτιμες λύσεις από τη θέση του διαγώνιου. Αυτή θα είναι η έκτη διαδοχική χρονιά και συνολικά η δέκατη όγδοη που θα φορά τη φανέλα του ΣΠΑΚ. Θυμίζουμε ότι από πέρσι έχει ξεκινήσει και τη προπονητική του καριέρα στην ομάδα μας, καθώς αποτελούσε μαζί με τον Σταμάτη Νεδιλάκη το τεχνικό δίδυμο της ομάδας μας. Πόστο από το οποίο θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και φέτος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία με τα χρώματα της Παναχαϊκής, διεκδικώντας την άνοδο από τη Β’ Εθνική στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ο Σταμάτης Νεδιλάκης είναι 32 ετών (γεννημένος στις 27 Σεπτεμβρίου 1981), έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου. Ο Αλεξανδρουπολίτης άσος τείνει να γίνει μόνιμος κάτοικος Καρδίτσας, καθώς αυτή θα είναι η πέμπτη διαδοχική χρονιά και δέκατη συνολικά που θα φοράει τα χρώματα της ομάδας μας. Έχει διατελέσει μέλος των μικρών εθνικών ομάδων. Ξεκίνησε τη καριέρα του από την ομάδα της γεννέτηρας του Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με παρουσίες στη κορυφαία κατηγορία της χώρας. Η συνέχεια τον έφερε στα μέρη μας, όπου με προπονητή τον Λορένζο Ρονζι βοήθησε τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας από τη Γ’ Εθνική στην Α2. Αποχώρησε από την ομάδα μας το 2005, με επόμενους σταθμούς της καριέρας του τις ομάδες των Πανερυθραϊκού (Α2) και Μίλωνα (Α1). Από το 2009 επέστρεψε στην Καρδίτσα, ενώ από τη περσινή σεζόν έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας καθώς αποτελεί μαζί με τον Φώτη Αλεξίου το τεχνικό δίδυμο του συλλόγου.  

Ο Σάκης Αλεξίου είναι 32 ετών (γεννημένος στις 16 Οκτωβρίου 1981), έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται στις θέσεις του ακραίου και του διαγώνιου με την ίδια επιτυχία. Πρόκειται για έναν αθλητή, που όπως και ο αδερφός του, έχει αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αγωνίζεται συνεχώς με τη φανέλα του ΣΠΑΚ από τη σεζόν 1997-98. Έχει ζήσει όλες σχεδόν τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας με τις διαδοχικές ανόδους από τα τοπικά πρωταθλήματα μέχρι την Α2 εθνική κατηγορία. Θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, δίνοντας λύσεις τόσο στη θέση του ακραίου, όσο και σε αυτή του διαγώνιου.

Ο Αναστάσιος Παπαγεωργίου είναι 28 ετών (γεννημένος στις 25 Φεβρουαρίου 1985), έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται στις θέσεις του κεντρικού και του ακραίου με την ίδια ευκολία. Αποτελεί και αυτός δημιούργημα των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Έχει παρουσία στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας. Αυτή θα είναι η ένατη διαδοχική παρουσία του με τα χρώματα της ομάδας μας, με κορυφαία του στιγμή την άνοδο από τη Β’ Εθνική στην Α2 το 2009 με μόλις μία ήττα. Προηγούμενη ομάδα της καριέρας του ήταν η ΧΑΝΘ με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε για τέσσερις διαδοχικές σεζόν.

Με την ανανέωση της συνεργασίας των τεσσάρων αθλητών ξεκινάει το χτίσιμο του ρόστερ του ΣΠΑΚ για την αγωνιστική σεζόν 2013-2014. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ανακοινωθεί και οι υπόλοιπες ανανεώσεις του περσινού ρόστερ. Μόλις τελειώσουν οι ανανεώσεις του περσινού ρόστερ, θα ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις των μεταγραφικών κινήσεων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ