1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-07-2013 13:08

Συνεχίζει με Κουτουνίδη ο Αίας

Μετά την μια επιτυχημένη σεζόν που έφερε τον νεοφώτιστο Αίαντα Ευόσμου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα στον τρίτο όμιλο της Α2 ανδρών, η διοίκηση της ομάδας ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στον προπονητή Στέλιο Κουτουνίδη.



Η ανακοίνωση
«Το Δ.Σ. του Αίαντα Ευόσμου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Στέλιο Κουτουνίδη. Η χρονιά που πέρασε κρίθηκε άκρως εποικοδομητική και η πορεία του νεοφώτιστου Αίαντα στην Α2 ανδρών αποδείχθηκε ιδιαίτερα θετική. Η ομάδα πατάει σε γερά θεμέλια και με καλή δουλειά θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Ο κ. Κουτουνίδης δήλωσε: "Θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που ξεκινήσαμε από πέρυσι. Η συνεργασία μας τόσο με τη διοίκηση, όσο και με τους αθλητές υπήρξε άψογη. Η ομάδα μας θα ενισχυθεί και θα βαδίσουμε στον ίδιο δρόμο με προσεγμένη δουλειά και ομαδικό πνεύμα για να ανεβούμε λίγο ψηλότερα. Φιλοδοξία μας είναι να παίξουμε ποιοτικό βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ