1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2023 00:50

3ο ΣΑΚΑ Volley Cup: Νικητές ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς και ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Μετά τη δύσκολη διετία του Covid-19 και σε συνέχεια των δύο προηγούμενων πολύ πετυχημένων τουρνουά «ΣΑΚΑ Volley Cup» το 2019 και το 2020, o Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού

διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το «3ο ΣΑΚΑ Volley Cup» για τις κατηγορίες Κοριτσιών K16 (πρώην Παγκορασίδων) και Αγοριών K17 (πρώην Παμπαίδων), με συμμετοχή 10 σωματείων: «Γ.Ε. Ηρακλείου», «Α.Ο. Δεξαμενή Μεταμόρφωσης», «Πανερυθραϊκός Α.Σ.», «Α.Ε.Κ.», «Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 2004», «Α.Σ. Παπάγου», «Α.Ο.Π. Κηφισιάς», «Α.Κ. Ζωγράφου», «Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.» και «Σ.Α.Κ.Α.»

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΣΑΚA («Αγγελικούσειο Κλειστό Γυμναστήριο») στο Ψυχικό, την Πέμπτη & Παρασκευή 5-6/1/2023.

Στην κατηγορία των Κοριτσιών Κ16 την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν τα κορίτσια του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.», τη 2η θέση η ομάδα του «Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης», ενώ το χάλκινο μετάλλιο απονεμήθηκε στις νεαρές αθλήτριες της «Γ.Ε. Ηρακλείου».

Στην αντίστοιχη κατηγορία των Αγοριών Κ17, την 1η θέση κατέκτησαν οι αθλητές του «Α.Ο.Π. Κηφισιάς», το ασημένιο μετάλλιο η «Γ.Ε. Ηρακλείου», ενώ η 3η θέση κερδήθηκε από τους πετοσφαιριστές της «Α.Ε.Κ.».

Οι απονομές στους νεαρούς/-ές αθλητές/-ριες πραγματοποιήθηκαν από τον κ. Ιωάννη Βερούτη-Γκιόκα (Ειδικό Γραμματέα της Ε.Ο.ΠΕ.), τον κ. Γιώργο Μπακοδήμο (Ομοσπονδιακό προπονητή), τον κ. Γιώργο Σακελλαριάδη (Α ́ Αντιπρόεδρο & Υπεύθυνο Αθλητικών του ΣΑΚΑ), την κ. Μαρία Θεοφανοπούλου (Μέλος της Αθλητικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Κολλεγίου Αθηνών), τον κ. Σέργιο Αμπαριώτη (Ταμία & μέλος του ΔΣ του ΕΕΙ) και τον κ. Γιώργο Μπουκαούρη (βετεράνο πετοσφαιριστή και τέως έφορο των ομάδων του ΣΑΚΑ).

Το τουρνουά έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και τις πρώτες συζητήσεις για τη διοργάνωση του αντίστοιχου τουρνουά για τις ηλικιακές κατηγορίες Κ18, την περίοδο των αργιών του Πάσχα.

 

SAKA4.jpgSAKA3.jpgSAKA1.jpgSAKA2.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ