1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-10-2022 21:59

Αποκαλυπτήρια για τον Ήφαιστο Φλώρινας λίγο πριν τη πρεμιέρα της Α2

Διήμερο τουρνουά διοργανώνει ο Ήφαιστος Φλώρινας στο ΔΑΚ Φλώρινας στις 8-9 Οκτωβρίου με τις συμμετοχές των ομάδων του Περσέα Περαίας, του ΑΟ Σερρών και της Άμιλλας Τρικάλων δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κοινό της πόλης να πάρει μια πρώτη γεύση από την φετινή ομάδα της Πόλης που αναμένεται να συμμετάσχει σε ένα πολύ δυνατό Πρωτάθλημα Βολλευ με πολλές αξιόλογες ομάδες.
Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 29 Οκτωβρίου ο Ήφαιστος θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα της Ελπίδας Αμπελόκηπων.

Όσον αφορά το τουρνουά «ΛΥΓΚΗΣΤΙΔΑ 2022» ο Ήφαιστος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 8 Οκτωβρίου την ομάδα του ΑΟ Σερρών στις 20:00 ενώ στις 18:00 θα αγωνιστούν ο Περσέας Περαίας με την Άμιλλα Τρικάλων

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός στις 14:00 και ο μεγάλος τελικός στις 16:00.

Νωρίτερα το Σάββατο στις 8 Οκτωβρίου, η διοίκηση του Ήφαιστου, και πιο συγκεκριμένα στις 13:30 στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας έχει προγραμματιστεί να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του ρόστερ καθώς θα παρουσιαστούν ένας-ένας οι αθλητές καθώς και το προπονητικό τιμ της αρκετά φιλόδοξης φετινής προσπάθειας της ομάδας της Φλώρινας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ