Εκτυπώστε τη σελίδα
15-09-2022 13:08

Ιωνικός Νίκαιας: Το μεγάλο όραμα της νέας διοίκησης

Οι επιτυχίες αλλά κυρίως η συστηματική και επαγγελματική δουλειά που γίνεται μετά την επανίδρυση και εκ νέου λειτουργία του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας την τελευταία 3ετία, με κατεύθυνση την ανάπτυξη των ακαδημιών και την άνοδο όλων των ομάδων volley του συλλόγου, οδήγησε μέχρι σήμερα πολλούς επώνυμους χορηγούς στην υποστήριξη αυτής της σημαντικής αναπτυξιακής προσπάθειας η οποία υλοποιείται στην περιοχή της Νίκαιας.

 

Το βάθος αλλά κυρίως η προοπτική αυτού του έργου, προσέλκυσε νέους μεγάλους χορηγούς οι οποίοι δε δίστασαν εμπράκτως να δηλώσουν την πρόθεσή τους να υποστηρίξουν ενεργά και σε όλους τους τομείς το μεγάλωμα του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας στα πρότυπα ενός σύγχρονου Ευρωπαικού volleyball club βασιζόμενοι:

1. στη σύγχρονη και επαγγελματική προσέγγιση που απαιτεί η ανάπτυξη των ακαδημιών του συλλόγου και των συνεργασιών,

2. στον επαγγελματισμό όσον αφορά την επιλογή και διαχείριση του αθλητικού δυναμικού και των συνεργατών,

3. στον αμοιβαίο σεβασμό προς όλους τους φορείς και τους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο άθλημα του volley,

4. στον κοινωνικό ρόλο και την ευθύνη του τμήματος volley στις σχέσεις του με την τοπική κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, και μετά από εισήγηση του κ. Παναγιώτη Μαρούλη, τέθηκε υπ΄όψιν του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιωνικού Νίκαιας συγκεκριμένη πρόταση 5ετούς Αναπτυξιακού Σχεδίου και χρηματοδότησης της λειτουργίας των τμημάτων volley του συλλόγου από την εταιρεία ΜΠΕΑΝΑ ΕΕ, η οποία αναλαμβάνει τη διαχείριση και ανάπτυξη αθλητικών συλλόγων με την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών αθλητικής διοίκησης (sports management).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιωνικού Νίκαιας εξέτασε διεξοδικά και αξιολόγησε την πρόταση συνεργασίας και ενέκρινε την εν λόγω εισήγηση.

Το νέο αναπτυξιακό πλαίσιο οδήγησε στην ανάγκη δημιουργίας νέου διοικητικού σχήματος το οποίο καλείται να υποστηρίξει την υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος στο χώρο του ερασιτεχνικού volley στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η νέα Διοικούσα Επιτροπή η οποία ορίζεται από την εταιρεία ΜΠΕΑΝΑ ΕΕ, αποτελείται από τους πάρα κάτω υπεύθυνους εκπροσώπους της Διοίκησης. ·

Πάνος Μακρής, Συντονιστής όλων των λειτουργιών που αφορούν τη λειτουργία των τμημάτων volley του συλλόγου (αντρικού, γυναικείου, αναπτυξιακών, ακαδημίας, vintage) και των αντίστοιχων συνεργασιών. Συντονίζει και υποστηρίζει την επίλυση όλων των θεμάτων που τίθενται από τους Γενικούς Αρχηγούς των τμημάτων επιβλέποντας και εξασφαλίζοντας την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων. ·

Βασίλης Τζώρτζης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας, Προβολής, ΜΜΕ και Χορηγιών του συλλόγου και εκπρόσωπος του τμήματος volley προς όλους τους φορείς και οργανισμούς και ενώσεις. Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιωνικού Νίκαιας, παραμένει ο σύνδεσμος του συλλόγου με τους χορηγούς σε αυτό το πολύ σημαντικό εγχείρημα.

Επιπρόσθετα, σε συνεργασία με το Συντονιστή, είναι υπεύθυνος για την κατάρτιση του ετήσιου προυπολογισμού του τμήματος και την από κοινού παρακολούθησή του σε μηνιαία βάση. Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής έχουν την αποκλειστική ευθύνη της μελέτης και υποβολής προς έγκριση και χρηματοδότηση όλων των αναπτυξιακών δράσεων (projects) των τμημάτων volley .

Ο Παναγιώτης Μαρούλης, οραματιστής, χορηγός και βασικός υποστηρικτής της επανίδρυσης και αλματώδους ανάπτυξης του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας την τελευταία 3ετία, παραμένει - αποκλειστικά και μόνον - στον πιο σημαντικό ίσως ρόλο, αυτόν του προπονητή στη γυναικεία ομάδα και τις αναπτυξιακές ομάδες volley του συλλόγου, εξασφαλίζοντας τη διαρκή ανάπτυξη στις νέες γενιές αθλητριών που θα συνεχίσουν την παράδοση των επιτυχιών που ο ίδιος και οι συνεργάτες του δημιούργησαν. Για όλα αυτά, τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά !

Ο κόσμος του Ιωνικού θα αγκαλιάσει και αυτό το νέο ξεκίνημα το οποίο με ορθολογικό προγραμματισμό, δέσμευση εκ μέρους των χορηγών αλλά και με την απαραίτητη υποστήριξη εκ μέρους της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Ιωνικού, αναμένεται να οδηγήσει το τμήμα volley του συλλόγου σταθερά και με ασφάλεια στο επόμενο επίπεδο προόδου και ανάπτυξης.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Ιωνικού Νικαίας