1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2022 22:11

Α2 ανδρών: Ενθουσιασμός στα Χανιά για τον Αργεντίνο «μαέστρο» Χουάν Μαρτίν

Σε Λάτιν ρυθμούς θα κινούνται από τη νέα σεζόν στην Α2 ανδρών τα Χανιά. Η διοίκηση της Κρητικής ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του 33 χρονου (1μ87) Αργεντίνου πασαδόρου, Ντιάζ Χουάν Μαρτίν.

Η ανακοίνωση της Χανιώτικής ομάδας ανέφερε για τον Μαρτίν:

«Ο Σύνδεσμος Φίλων Πετοσφαίρισης  «Χανιά Βόλεϊ» (Chania Volley) είναι στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσει το νέο του μεταγραφικό απόκτημα. Πρόκειται για τον Αργεντινό πασαδόρο Diaz Juan Martin ο οποίος θα συνδράμει σημαντικά, υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή Δήμου Μπουρμπάκη, στην προσπάθεια του Συλλόγου μας για μια πολύ καλή εμφάνιση στην Α2 Εθνική κατηγορία στην οποία και θα αγωνίζεται φέτος.

Ο Αργεντινός πασαδόρος δήλωσε ενθουσιασμένος που θα συμβάλει στην σημαντική αυτή προσπάθεια της ομάδος μας και ανέφερε ότι ήδη από την πρώτη στιγμή αισθάνεται το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στον Σύλλογο.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις από το ΔΣ του Συλλόγου για μια προσπάθεια, έτσι ώστε το φετινό ρόστερ να διαμορφωθεί κατάλληλα και να δημιουργηθεί μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα.Επίσης σύντομα θα ανακοινωθεί και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τους αρμόδιους διάθεσης τους.

Το ΔΣ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε η ομάδα της πόλης μας να έχει μια πολύ καλή εμφάνιση στην Α2 Εθνική κατηγορία. Για τον λόγο αυτό προτρέπει όλους του Χανιώτες να στηρίξουν τον Σύλλογο με όποιο τρόπο μπορούν ενω καλωσορίσουμε και πάλι τον Juan Martin.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Χανιά Βόλεϊ.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ