1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2013 15:25

Τάκης Αντωνόπουλος: «Θέλουν να εξοντώσουν εμένα και την ΕΑΠ»

O πρόεδρος της διοίκησης Πρωτοδικείου της ΕΑΠ Τάκης Αντωνόπουλος μίλησε στο volleynews.gr για το θέμα της πλαστοπροσωπίας που έχει ταράξει το ελληνικό βόλεϊ και δίνει την δική του εκδοχή για τα κωμικοτραγικά γεγονότα που συμβαίνουν και που έχουν τινάξει στον αέρα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων.
Ο Αντωνόπουλος υποστηρίζει πως η σημερινή διοίκηση της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου θέλει να εξοντώσει την ΕΑΠ και να πλήξει προσωπικά τον ίδιο ενόψει και των εκλογών που υπάρχουν στην Ένωση στις 29 Ιουνίου. Το πιο ενδιαφέρον σημείο είναι ότι ο επίμαχος αγώνας έγινε τον Φεβρουάριο του 2013 και οι ποινές της ΕΣΠΕΠ ανακοινώθηκαν στις 5 Ιουνίου με αποτέλεσμα η ΕΑΠ να κάνει προσφυγή στον ΑΣΕΑΔ μόλις την περασμένη Δευτέρα 17 Ιουνίου. Δηλαδή, πέρασαν τέσσερις μήνες χωρίς να γίνει το παραμικρό. Ο Αντωνόπουλος παραδέχεται επίσης πως ο αθλητής πράγματι αγωνίζονταν στον Θησέα αλλά πέρασε στο μπάσκετ της Παναχαϊκής και τονίζει πως δεν αγωνίστηκε ποτέ στον αγώνα με το Ληξούρι.

«Η ΕΑΠ παραδοσιακά έχει πολύ καλή παιδική ομάδα αλλά αυτό δεν αρέσει σε κάποιους. Το πρωτάθλημα γίνεται σε 4 ομίλους κι εμείς άνετα είχαμε πάρει την πρώτη θέση στον Α΄όμιλο. Το Φεβρουάριο παίξαμε με το Ληξούρι έναν εύκολο θεωρητικά αγώνα τον οποίο και νίκησαμε εύκολα 3-0 σετ. Βγήκαμε πρώτοι και ορίστηκε το φάιναλ-4 της διοργάνωσης. Ξαφνικά, δύο ημέρες πριν το φάιναλ-4 και δύο μήνες μετά τον αγώνα Ληξούρι – ΕΑΠ μάθαμε πως έγινε καταγγελία από τον Θησέα Πατρών για πλαστοπροσωπία αθλητή. Οπως ξέρετε η πλαστοπροσωπία βεβαιώνεται επί τόπου από τα αρμόδια όργανα κι αφού γίνει έλεγχος και όχι μετά από δύο μήνες με αποδεικτικά στοιχεία φωτογραφίες και βίντεο που μπορεί να είναι και προϊόν φωτομοντάζ».

Άρα, ο αθλητής είναι φανταστικό πρόσωπο;

«Όχι. Ο αθλητής υπάρχει και είναι μεγάλο ταλέντο. Πράγματι στην αρχή της σεζόν αγωνίζονταν στον Θησέα. Δεν έμεινε ευχαριστημένος, τα παράτησε και πήγε στο μπάσκετ της Παναχαϊκής. Είναι 16 ετών με ύψος 2μ.02 και επειδή είμαι φίλος με τον πατέρα του του ζήτησα να έρθει στην ΕΑΠ για προπονήσεις. Εμεινε ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνουμε αλλά δεν τον βάλαμε να αγωνιστεί σε αγώνες».

Και πως τιμωρηθήκατε;

«Έγινε καταγγελία από τον Θησέα δύο μήνες μετά τον αγώνα μας με το Ληξούρι. Το σκάνδαλο είναι διπλό. Η ΕΣΠΕΠ δέχτηκε την καταγγελία του Θησέα δύο μήνες μετά και χρειάστηκε άλλους δύο μήνες για να βγάλει απόφαση. Στις 5 Ιουνίου ανακοίνωσε τιμωρία του παίκτη με ένα χρόνο, ενώ την ίδια ποινή επέβαλε στον έφορο μας Θέμη Πατρινό και δύο μήνες στον αρχηγό Λευτέρη Δρακόπουλο».

Γιατί η ΕΣΠΕΠ καθυστέρησε τόσο πολύ να βγάλει απόφαση;

«Αυτό ψάχνω να βρω κι εγώ. Εμείς μετά από δύο εβδομάδες συζητήσεων και αναζητήσεων των 900 Ευρώ καταθέσαμε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Που είναι το λάθος μας; Μας πολεμούν για να αφανίσουν την ΕΑΠ».

Ποιοι σας πολεμούν;

«Η σημερινή διοίκηση της ΕΣΠΕΠ. Δεν θέλει ούτε εμένα, ούτε την ΕΑΠ. Θέλουν να μας εξοντώσουν».

Έχετε αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος;

«Φυσικά. Εμείς το ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα γιατί και υπήρξαμε αθλητές αλλά και ως σύλλογος διατηρούμε εδώ και χρόνια τμήματα υποδομής. Δεχόμαστε επίθεση από παντού αλλά είναι άδικο να σηκώσουμε το βάρος μιας υπόθεσης που δεν αποδείχτηκε. Αντί να μας πουν ευχαριστώ που σώσαμε ένα παιδί και δεν πήγε στο μπάσκετ τιμωρούν και την ΕΑΠ και τον αθλητή χωρίς να έχει αποδειχτεί πλαστοπροσωπία. Ευθύνες έχει και η ΕΟΠΕ που ακούει τυφλά την διοίκηση της ΕΣΠΕΠ. Έτσι φτάσαμε στα δικαστήρια...».

Τι είναι αυτό που ζητάτε;

«Να πάρουν πίσω τις εξοντωτικές τιμωρίες και να μας αφήσουν να αγωνιστούμε στο φάιναλ-4 παίδων της ΕΠΕΠ. Αν αξίζουμε ή δεν αξίζουμε να το δούμε στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά. Ζητάω συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά δεν φταίει η ΕΑΠ για όλα αυτά. Η κακοδιαχείριση που υπάρχει στην ΕΣΠΕΠ έσυρε σε αδιέξοδο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και καλούμε τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη έστω και αυτή την ώρα να παρέμβει δυναμικά και να δώσει λύσεις».

15 σχόλια

  • Comment Link ermos Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 16:17 posted by ermos

    Οι ενστάσεις δε γινονται μέχρι κάποια ώρα μετά αφου κλεισει το φύλλο αγώνος???

  • Comment Link Μάρκος Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 09:02 posted by Μάρκος

    Αυτα παθαίνει κανείς οταν μπλέκει για πολύ καιρό με την πολιτική..Δεν έπαιξε ποτέ ο αθλητής στο Ληξούρι;Είσαι σίγουρος ρε Τάκη;Mήπως όσοι πήγαν δεν στο είπαν;;Άλλα λέτε επίσημα κ άλλα ανεπίσημα..Δεν μας είπες τίποτα Τάκη για την σημερινή κατάντια της ΕΑΠ.Πως έφτασε από 200 παιδιά να έχει 30 παιδιά με το ζόρι;Πως έφτασε να παίρνει για προπονήσεις παιδιά άλλων ομάδων γιατί δεν έχει δικά της;Σας πολεμάνε όλοι Τάκη αλλα πρώτα τους έχετε κάνει πολλά!!Πες τα όλα,φοβάσαι κάτι;

  • Comment Link Μανωλιός Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 21:59 posted by Μανωλιός

    Ωραια μας λεει ο κος προεδρος της εαπ οτι ειναι αθωα περιστερια. Τα λεει αυτα και δεν κοκκινιζει?
    Δε μας ειπε ομως σε ποσα παιχνιδια του αντρικου χρησιμοποιησε η εαπ παιχτες με δελτια αλλων.
    Ουτε μας ειπε -και αυτο ειναι κατα τη γνωμη μου το πιο αισχρο απ ολα- οτι σε παιχνιδια του εφηβικου εβαζε να παιζουν αντρες. Πατριωτακι μου το παλικαρι, γεννημενο το 91, και το εβαζαν να παιζει με αλλα δελτια στο εφηβικο.......
    Μαλιστα κυριε Αντωνοπουλε. Δεν το γνωριζατε αυτο?
    Το αρνειστε?
    Μηπως και οι αντρες που βαζατε να παιζουν παρανομα στο εφηβικο ηταν μεγαλα ταλεντα που θελατε να τα κρατησετε για να μην πανε στο μπασκετ?
    Ντροπη σε ολους σας εκει στην εαπ.

  • Comment Link ακης Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 15:38 posted by ακης

    Αυτα που λετε περι αθλητων που επαιξαν σε παιχνιδια παρανομα ειναι ψευδη,τα οποια εχουν υπωθει μονο και μονο για δυσφημιστει αυτο το τοσο μεγαλο σωματιο που βρισκεται στην πελλοπονησο και θεωρω πως κανενα αλλο σωματιο στο νομο αυτο δεν θα μπορεσει να φτασει τις διακρισεις που πηρε η Ε.Α.Π.οσον αναφορα το αγωνιστικο κομματι επρεπε η παιδικη ομαδα της Ε.Α.Π. να κατεβει, γιατι αυτα τα παιδια αξιζαν να κατεβουν και καποιοι που προσπαθουν να βλαψουν την Ε.Α.Π. ας βλαψουν αυτους που την διοικουν,διοτι τα παιδια δεν φταινε σε τιποτα

  • Comment Link Εαπ Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 15:24 posted by Εαπ

    Οσοι καλοπροάιρετοι γνωρίζουν το θέμα γελάνε. Η εαπ δεν εχει κανει καμίια παρατυπία. Κάθε ´εγλημα χρείαζεαται και κίνητρο.ποιό το κίινητρο της εαπ για εναν αγωνα που έπαιζε με τον τελευταίο του ομίλου και τον κέρδισε εύκολα με 3-0. Αν υπήρξε παρατυπιία θα είχε βρεθεί σε dt. Χρόνο χρειάζονται οι σκευωροί. Για τους σκευωρούς, και για όσους συνεχίζουν να λοιδωρούν την εαπ , χωρίς να γνωρίζουν τα γεγονότα ,ευτυχώς υπάρχει το ΑΣΕΑΔ.Μέχρι τότε υπομονή. Οσα ψέυτικα και παράνομα δικαστήρια να στήσει η ΕΣΠΕΠ η Ε.Α.Π θα δικαίωνεται. ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΣΕΑΔ. Καληνύχτα και καλή τύχη!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ