Εκτυπώστε τη σελίδα
04-09-2021 12:34

Με νέα πρόσωπα και Στέλιο Κουτουνίδη στον πάγκο ξεκίνησε η Ελπίδα Αμπελοκήπων

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις μπήκε στη νέα αγωνιστική χρονιά της Α2, το ανδρικό βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, έχοντας νέα πρόσωπα τόσο στην τεχνική ηγεσία όσο και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Οι «πράσινοι» προπονούνται πλέον σε καθημερινή βάση στο «Ι. Λεμονίδης», κάτω από τις οδηγίες του νέου προπονητή Στέλιου Κουτουνίδη και με την προσδοκία ότι η σεζόν 2021-2022 θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά και με ασφάλεια, επιτρέποντας σε όλους να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Έπειτα από τη διακοπή της περιόδου 2019-2020 και τη μη διεξαγωγή του περσινού πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού, οι άνδρες της Ελπίδας Αμπελοκήπων ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στην Α2 Κατηγορία και να διεκδικήσουν μια καλή πορεία.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει για την Ελπίδα στις 13 Νοεμβρίου, καθώς θα έχουν ρεπό την 1η αγωνιστική που θα προηγηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα, κατά συνέπεια οι παίκτες του κ. Κουτουνίδη θα έχουν περίπου δυόμισι μήνες μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους, προκειμένου να «δεθούν» μεταξύ τους και να αποτελέσουν ένα αξιόμαχο σύνολο.