1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2021 20:29

Διαγώνιος στον Κόροιβο Αμαλιάδας ο Βασίλης Κανάς

Την επιθετική του ενίσχυση με τον Βασίλη Κανά ανακοίνωσε ο Κόροιβος Αμαλιάδας. Ο 33 χρονος (1μ90) διαγώνιοςκαι ικανός σκόρερ που έχει παίξει σε Μεσολλόγι, Απόλλων Πατρών, Αιγιάλεων αναμένεται να βοηθήσει καθοριστικά την ομάδα της Ηλείας, η οποία αργά αλλά σταθερά «κτίζει» μια ανταγωνιστική ομάδα για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Η ανακοίνωση για τον Κανά αναφέρει:

«Η διοίκηση του Κόροιβου Αμαλιάδας, ανακοινώνει με χαρά την συμφωνία της με τον έμπειρο βολεϊμπολίστα Βασίλη Κανά ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.Η απόκτηση του έμπειρου διαγώνιου ο οποίος όμως μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως ακραίος, δυναμώνει αισθητά την ομάδα μας και δείχνει πως έχουμε πρωταγωνιστικές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Βασίλης μας είπε:«Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστώ πολύ τον προπονητή αλλά και την διοίκηση του Κόροιβου Αμαλιάδας για την εμπιστοσύνη.

Υπήρχε φλερτ χρόνια με το σύλλογο, αλλά φέτος κατέληξε σε γάμο.Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Κόροιβο Αμαλιάδας και πιστεύω πως με τις προσθήκες που έχουν γίνει, υπάρχουν αξιόλογες προοπτικές προκειμένου η ομάδα να πετύχει κάτι παραπάνω στο νέο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.Να μην παραλείψω να ευχηθώ υγεία σε όλους και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί χωρίς απρόοπτα, λόγω της πανδημίας.»

Να σημειωθεί ότι ο Κανάς είναι η δεύτερη μεταγραφή του Κόροιβου, μετά την επιστροφή του κεντρικού, Διονύση Λυκουρέση ενώ έχουν ανανεώσει με την ομάδα ο βετεράνος πασαδόρος Γιάννης Λιβαθηνός, ο Δημήτρης Κόζης, ο λίμπερο Παναγιώτης Μιχόπουλος, ο διαγώνιος Γιάννης Τσερεγκούνης, και οι κεντρικοί Σάκης Αναστασόπουλος και Κοσμάς Κοσμάς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ