1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-10-2020 21:24

Η... παρέλαση του βόλεϊ στο Καστελόριζο (vid)

Με τον πλέον... εορταστικό τρόπο ολοκληρώθηκε η επίσκεψη αντιπροσωπείας ομοσπονδιακών και της ΕΟΠΕ στο Καστελόριζο.

Παραμονή της Εθνικής επετείου του «ΟΧΙ» ο ταμίας του Δ.Σ. Τάκης Καβαλιεράκης μαζί με τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς Χρήστο Ντόζη, Κώστα Γκούντα συνοδευόμενοι από τα μέλη της Τοπικής Ένωσης Δωδεκανήσου Νίκο Κουκιά (αντιπρόεδρος), Σάκη Kυπριώτη και τον Χρήστο Κουκιά κυριολεκτικά παρέδωσαν μαθήματα βόλεϊ στα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου-Λυκείου του ακριτικού νησιού που στεγάζεται στην «Σαντράπεια Αστική Σχολή».

Έγινε προβολή βίντεο με τις βασικές αρχές του βόλεϊ, τη βασική τεχνική της επίθεσης, της πάσας, της υποδοχής και της άμυνας και έγινε ενημέρωση των παιδιών για τα μυστικά του αθλήματος.Την προηγούμενη ημέρα ειχε γίνει συνάντηση με τους τοπικούς άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και παιδιά στο υπάρχον ανοικτό γήπεδο βόλεϊ.

Η αντιπροσωπεία του βόλεϊ άφησε μπάλες βόλεϊ στα παιδιά τα οποία από την πλευρά τους ζήτησαν τη δημιουργία μιας κλειστής εγκατάστασης βόλεϊ ή και μόνιμο γήπεδο μπιτς βόλεϊ.

«Σας ευχαριστούμε για την χρήσιμη αυτή επίσκεψη αλλά και για πολύτιμες πληροφορίες που μοιραστήκατε με τα παιδιά», είπε η διευθύντρια του σχολείου ενώ από την πλευρά τους οι δύο ομοσπονδιακοί προπονητές Ντόζης και Γκούντας, είπαν: «Με χαρά βλέπουμε το ενδιαφέρον των παιδιών. Ρωτούν, θέλουν να παίξουν βόλεϊ, θέλουν να μάθουν τα μυστικά του.

Η δουλειάς μας είναι να τα βοηθάμε να ασχολούνται με τον αθλητισμό γενικά και φυσικά όποια έχουν θέληση και δυνατότητες πρέπει να αξιοποιηθούν. Υποσχεθήκαμε να γυρίσουμε σύντομα και γιατί όχι να παίξουμε σε μία νέα αθλητική εγκατάσταση».

Ο αντιπρόεδρος της Τ.Ε.Π. Δωδεκανήσου Νίκος Κουκιάς είπε: «Είναι μεγάλη η χαρά μας που βάζουμε το βόλεϊ στα σχολεία των ακριτικών περιοχών. Έχει σημασία τα παιδιά να γνωρίζουν τις βασικές αρχές του αθλήματος.

Ακόμα και αν δεν κάνουν καριέρα σαν αθλητές θα μπορούν σαν φίλαθλοι και σαν παράγοντες να στηρίξουν το άθλημα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια της διοίκησης της Τοπικής Ένωσης Δωδεκανήσου για να φέρουμε περισσότερα παιδιά στο βόλεϊ και να ενισχύσουμε την ανάπτυξη του αθλήματος σε κάθε γωνιά της χώρας».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ