1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2020 12:08

Τρία κρούσματα covid-19 στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου

Με ανακοίνωσή του, ο Α.Ο. Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου γνωστοποιεί πως βρέθηκαν τρεις αθλητές της ανδρικής ομάδας θετικοί στον κορονοϊο και ενημερώνει για όλες τις διαδικασίες και τα πρωτόκολλα που ακολουθήθηκαν.

Η ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, μετά από έλεγχο που διεξήχθη στους αθλητές βόλεϊ της αντρικής ομάδας του Συλλόγου μας, εντοπίστηκαν τρεις αθλητές θετικοί στον Covid19, δύο ασυμπτωματικοί και ένας με συμπτώματα. Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε ότι αμέσως τέθηκαν σε εφαρμογή όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα: ειδοποιήθηκε ο ΕΟΔΥ, υπεβλήθησαν όλοι – αθλητές, προπονητές, υπάλληλοι, τεχνικό επιτελείο – σε μοριακό έλεγχο, στον οποίο βρέθηκαν αρνητικοί, τέθηκαν προληπτικά όλοι σε καραντίνα, οι προπονήσεις διακόπηκαν για μια εβδομάδα και παρακολουθείται αυστηρά η εξέλιξη και η τήρηση των μέτρων.

Θα θέλαμε, τέλος, να τονίσουμε για ακόμα μια φορά ότι στόχος του Συλλόγου μας είναι η συμβολή όλων των εμπλεκομένων στην συλλογική προσπάθεια προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid19.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ