1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-10-2020 22:42

Λευτέρης Αυγενάκης: «'Ερχονται μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τον χάρτη του ελληνικού αθλητισμού»

Σημαντικές αποκαλύψεις για την δρομολόγηση πιλοτικού προγράμματος για την παρουσία μικρού αριθμού φιλάθλων στα γήπεδα αλλά και μεταρρυθμίσεις για να ενταχθούν τα σωματεία στο μητρώο αθλητικών φορέων, έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της κλήρωσης της Volley league, ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε:

«Χαιρετίζω την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Volley League και εύχομαι να γίνει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το βόλεϊ είναι μέσα στα τρία πιο δυναμικά ομαδικά αθλήματα. Μόλις γύρισα από περιοδεία στην βόρεια Ελλάδα και στη Θράκη και κατέγραψα τις ανάγκες των ανθρώπων του αθλητισμού, των σωματείων και όλων των αθλημάτων.

Βρισκόμαστε σε περίοδο μεγάλων μεταρρυθμίσεων που θα αλλάξουν ριζικά τον χάρτη του ελληνικού αθλητισμού. Προσπαθούμε να συντηρήσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις που είχαν αφεθεί στην τύχη τους, βοηθάμε τα σωματεία να ενταχθούν στο μητρώο, συνεργαζόμαστε με όλες τις ομοσπονδίες και βάζουμε τάξη σε χρόνια προβλήματα όπως το καθεστώς και ο ρόλος των προπονητών.

Φέρνουμε τους αθλητές στο προσκήνιο και βοηθάμε τεχνοκρατικά τους παράγοντες των σωματείων. Ξέρω πως θα με ρωτήσετε για τον αριθμό των ατόμων που έχουν δικαίωμα εισόδου σε κάθε αγώνα.

Κάνουμε πολύ μεγάλη προετοιμασία με τον ΕΟΔΥ και την πολυτική προστασία και προσπαθούμε να εφαρμόσουμε ένα πιλοτικό πρόγραμμα που θα ισχύσει αρχικά στην Super League στο ποδόσφαιρο και μετά και στα υπόλοιπα αθλήματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ