1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2020 11:00

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νικητής στο πρώτο φιλικό τεστ επί της Ορεστιάδας

Ο Εθνικός ήταν ο νικητής στην φιλική αναμέτρηση με τον ΑΟ Ορεστιάδας στην Αλεξανδρούπολη.

Η ομάδα του Γιώργου Ανδραβίζου που φέτος θα λάβει μέρος στην Α2 κατηγορία επικράτησε 3-0 του ΑΟΟ που θα παίξει στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ, αλλά φέτος είναι μέσα στα φαβορί για άνοδο καθώς επέστρεψαν γνώριμοι παίκτες που τον ανεβάζουν επίπεδο, σε συνδυασμό με την εμπειρία του Γιάννη Ανδρεάδη στην τεχνική ηγεσία.

Ο Εθνικός, όπως και η Ορεστιάδα, παίζει και φέτος με δικά του παιδιά και μετράει αρκετές επιστροφές παικτών που ξέρουν τι θα πει το όνομα και η ιστορία της ομάδας.

Το φιλικό της Κυριακής ήταν το πρώτο και για τους δύο και μία καλή ευκαιρία για τους προπονητές να δουν τους παίκτες τους εν δράση και να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα.

Εθνικός και Ορεστιάδα έπαιξαν 4 σετ, με το αποτέλεσμα φυσικά να έχει δευτερεύοντα ρόλο.

Τα σετ: 4-0 (25-23, 25-18, 26-24, 25-21)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Ανδραβίζος): Δαλδαβερένης, Αλεξανδρόπουλος, Μπουφίδης, Μπίκος, Καβαρατζής, Χατζόπουλος, λ- Αρχοντούδης (Ζαχαρούλης, Γατέλας, Κωνσταντινίδης, Καραπιπέρης, Παπαδάκης, λ-Χατζίδης).

ΑΟ Ορεστιάδας (Ανδρεάδης): Χουσίδης, Διαμαντίδης, Τσιουτσιουλούδης, Σταυράκης, Πεχλιβανίδης, Αραμπατζής, λ- Αντωνιάδης Γ. (Σταθέλος, Αντωνιάδης Ν., Λεύκελης, Σκαρλατίδης Σ.).

Πηγή: sportsaddict.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ