1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-09-2020 13:51

Άρχισε την προετοιμασία του ο Κόροιβος Αμαλιάδας με τον Ανδρέα Γκρουμούσα

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του βρίσκεται ο Κόροιβος Αμαλιάδας, ενόψει της συμμετοχής του στην Α2 ανδρών. Οι «κυανόλευκοι» προπονούνται κάτω απο τις οδηγίες του προπονητή Ανδρέα Γκρουμούσα, με στόχο να παρουσιάσουν στο νέο πρωτάθλημα ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Ο Κόροιβος, ο οποίος θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στις 7 Νοεμβρίου, έχει μπροστά του σχεδόν ένα μήνα, να βρει τα πατήματα του, μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και τα φιλικά.

Η ομάδα της Αμαλιάδας, θα πάρει μέρος στον Β΄ όμιλο της Α΄ ζώνης, καθώς η κατηγορία θα είναι χωρισμένη σε μικρά γκρουπ ομάδων, οι οποίες στη συνέχεια θα δώσουν παιχνίδια πλέι οφ.

Μεταγραφικά, το ρόστερ του Κόροιβου, ενόψει της συμμετοχής του στην Α2, εχει ενισχυθεί με την απόκτηση του διαγώνιου Νίκου Μανιατέα από την Καλαμάτα, του λίμπερο Παναγιώτη Μιχόπουλου, του κεντρικού Γιάννη Μαδούρα,  επίσης η διοίκηση ανανέωσε με τον ακραίο (1μ95) Φώτη Παναγιωτάρα τον Γιάννη Τσερεγκούνη, Διονύση Αναστασόπουλο,και προώθησε από τις ακαδημίες τον νεαρό πασαδόρο Κώστα Σπυρόπουλο.

φωτο: ilianews.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ