1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2020 13:20

Πένθος στον Άρη με την απώλεια του Γιάννη Ψηφίδη

Ημέρα πένθους είναι η 5η Αυγούστου του 2020 για την οικογένεια του Άρη, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Α.Σ. Γιάννης Ψηφίδης.

Ο Γιάννης Ψηφίδης ηγήθηκε του Ερασιτέχνη από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ η προσφορά του στο σύλλογο ήταν πολυετής και πολυσχιδής. Μεταξύ άλλων διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2013, διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ το 2014, ενώ ήταν και εκπρόσωπος του Α.Σ. στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.Προβεβλημένοι σύνδεσμο.

Ο Γιάννης Ψηφίδης έδωσε μεγάλη μάχη για να μείνουν ζωντανά και να αναπτυχθούν τα τμήματα του Α.Σ. ΑΡΗΣ και θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην οικογένεια του συλλόγου. Ως μαχητής που ήταν, πάλεψε με την επάρατη νόσο, αλλά προδόθηκε από την καρδιά του.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του πρώην προέδρου του συλλόγου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ