1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2020 23:38

Δεν αποχωρίζεται την Καλαμάτα '80 ο Γιάννης Κατσιαφλάκας

Για τρίτη χρονιά ανανέωσε ο Γιάννης Κατσιαφλάκας με την ομάδα της Καλαμάτας ‘80. Ο 29 χρονος διαγώνιος (1μ95) θα παραμείνει «Λύκος» για μια ακόμη χρονιά, και αναμένεται να βοηθήσει καθοριστικά την Μεσσηνιακή ομάδα στη νέα Πρι Λιγκ ανδρών.

Η ανακοινωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας μας με τον αθλητή Γιάννη Κατσιαφλάκα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν!! Ο "Κάτσια" πού κατάγεται από τη Δεσκάτη Γρεβενών και ξεκίνησε την ενασχόληση του με το άθλημα του βόλεϊ στον τοπικό σύλλογο, μεταπήδησε μαθητής ακόμα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, και έχει αγωνιστεί ακόμα στις ομάδες του Άρη Θεσσαλονίκης και του Μακεδονικού. Αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και του ακραίου έχει ύψος 195 και είναι 29 ετών.

Ευχόμαστε στον Γιάννη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και γεμάτη επιτυχίες!!!»

Να θυμίσουμε πως εκτός από τον Κατσιαφλάκα έχουν ανανεώσει ακόμη οι Παναγιώτης Κακαλέτρης, Αλέξης Μπούρας, Βαγγέλης Ντάκουρης, Νίκος Γεωργάτος, Νίκος Μπεσής και Νίκος Ντόντης. Επίσης η καλαματιανή ομάδα έχει αποκτήσει τον ακραίο Κώστα Δαλακούρα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και συνεχίζει και για άλλες μεταγραφές.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ