1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2020 15:25

Συνεχίζει «Λύκος» ο Στέφανος Ξεροβάσιλας

Στο ροστερ της ανδρικής ομάδας της Καλαμάτας 1980 θα συμμετέχει τη νέα σεζόν και ο Ξεροβάσιλας τζούνιορ. Ο 14 χρονος Στέφανος που αγωνίζεται ακραίος, και αν και βρίσκεται σε νεαρή ηλικία, έχει εντυπωσιάσει άπαντες στο Μεσσηνιακό σύλλογο, με τα πλούσια σωματικά του προσόντα (1μ.93).

Έτσι λοιπόν ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Ντάκουρης, θα τον διατηρήσει και την καινούργια χρονιά στην «φωλιά των λύκων». Ο ταλαντούχος Στέφανος είναι γιός του θρυλικού Βασίλη Ξεροβάσιλα που αγωνίστηκε σε Μεσσηνιακό, Ολυμπιακό, εθνική ομάδα ανδρών αλλά και σε άλλους συλλόγους και συνεχίζει την καριέρα του ως προπονητής.

Η ανακοίνωση για τον εντυπωσιακό Στέφανο Ξεροβάσιλα αναφέρει:

«Στην ανδρική μας ομάδα και για την επόμενη σαιζόν θα συμμετέχει ο νεαρός Στέφανος Ξεροβάσιλας! Ο "Βενιαμίν" του ρόστερ μας που είναι γεννημένος μόλις το 2005, αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και έχει ύψος 193, έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της ομάδας μας, και ήδη βρίσκεται στις κλήσεις των ομοσπονδιακών εκλεκτόρων των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων.

Ευχόμαστε στον Στέφανο Ξεροβάσιλα μια σεζόν γεμάτη υγεία και αθλητικές αλλά και ακαδημαϊκές επιτυχίες!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ