1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-06-2020 15:23

Συνεχίζει στον πάγκο του Άρη ο Άγγελος Αγγελής

Στον πάγκο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Άρη, ο οποίος αποδέσμευσε πρόσφατα 8 παίκτες, θα συνεχίσει να κάθεται και την επόμενη σεζόν ο Άγγελος Αγγελής, όπως γνωστοποίησε η διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση αναφέρει πιο αναλυτικά:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Άγγελο Αγγελή.

Ο Άγγελος Αγγελής ανέλαβε το καλοκαίρι του 2019 τα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ και στα μέσα της περσινής σεζόν πήρε τη θέση του πρώτου προπονητή στην ανδρική ομάδα. Θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τους Άνδρες στην παρθενική σεζόν της Pre League (2020-21), ενώ θα παραμείνει και στην «κεφαλή» των τμημάτων υποδομής (Έφηβοι, Παίδες, Ακαδημίες).

Ο Άγγελος Αγγελής ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του στον Πήγασο Πολίχνης, τη σεζόν 2016 – 2017, κατακτώντας την 3η θέση στο Final Four Παμπαίδων της ΕΠΕΣΘ.

Την σεζόν 2017 – 2018 κατέκτησε τη 2η θέση στο Final Four Εφήβων της ΕΠΕΣΘ και τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Final Four Εφήβων, ενώ ανέλαβε βοηθός προπονητή της ανδρικής ομάδας του Πήγασου στην Α2.

Το 2018 – 2019 συνέχισε ως βοηθός προπονητή στους Άνδρες του Πήγασου, ενώ οδήγησε το εφηβικό τμήμα της ομάδας στη 2η θέση στο Final Four Εφήβων της ΕΠΕΣΘ και στην 3η θεση στο Πανελλήνιο Final Four Εφήβων.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ