Εκτυπώστε τη σελίδα
12-06-2020 14:56

Συνεχίζει στον πάγκο του Μακεδονικού ο Μπαμπαλιούτας

Συνεχίζει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του Μακεδονικού, ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας. Μπορεί ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης να τερμάτισε στο φετινό πρωτάθλημα του Β΄ομίλου της Α2 ανδρών στην ένατη θέση, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την διοίκηση της ομάδας να του δώσει «ψήφο εμπιστοσύνης» και για τη νέα σεζόν.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπαμπαλιούτα, o οποίος θα έχει βοηθό του τον Παναγιώτη Παράσογλου που εγκαταλείπει την ενεργό δράση:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Λάμπη Μπαμπαλιούτα.Μάλιστα, τις προσπάθειες του νεαρού κόουτς θα υποστηρίζει με το ήθος, την εμπειρία και την εργατικότητα του, ο επί δύο έτη παίκτης της ομάδας μας, Παναγιώτης Παράσογλου, που αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει ρόλο βοηθού προπονητή.

Μπορεί η φετινή χρονιά να τελείωσε πρόωρα και απότομα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μην επιτρέποντας στον Μακεδονικό να διεκδικήσει στο γήπεδο τη βαθμολογική κατάταξη που πραγματικά δικαιούταν, όμως πρόωρα αρχίζει και ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, με τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα να μοιάζει ο καταλληλότερος άνθρωπος για τον πάγκο της ομάδας μας και να συμφωνεί την επέκταση της συνεργασίας του με αυτήν.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον προπονητή και τον νέο του βοηθό να συνεχίσουν να πετυχαίνουν μαζί με τον Μακεδονικό τους στόχους του!»