Εκτυπώστε τη σελίδα
13-03-2020 17:05

Τίτλοι τέλους για τις τρεις ξένες του Άρη

Πλήρη επαλήθευση του ρεπορτάζ του Volleynews.gr για τους ξένους και τις ξένες που παίζουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Volleyleague και κυρίως είναι από τις ΗΠΑ, και με την εξάπλωση του κορωνοϊού στην χώρα μας και την αναστολή των πρωταθλημάτων, θέλησαν να επιστρέψουν στην Αμερικανική ήπειρο,  έγκαιρα και στην διορία που έχει αφήσει ο πλανητάρχης Ντοναλντ Τραμπ, δηλαδή το πρωί του Σαββάτου, καθώς μετά θα υπάρξει απαγόρευση πτήσεων από την Ευρώπη για ένα μήνα.

Οι τρεις ξένες του Άρη, οι Αμερικανίδες Άγκοστ και Φάϊρς αλλα και η Βόσνια Σίμιτς, είναι οι πρώτες που ζήτησαν άμεσα να αποχωρήσουν από την Ελλάδα και να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, γεγονός που έκανε αποδεκτό η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ των «κιτρίνων» και ανακοίνωσε επίσημα την αποδέσμευση τους:

«Ως υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ γυναικών, του Α.Σ Άρη, θέλω να ανακοινώσω πως ύστερα από επιθυμία των τριών ξένων αθλητριών της ομάδας μας Τέιλορ Άγκοστ, Βέριτσα Σίμιτς και Έριν Φαΐρς, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την συνεργασία της μαζί τους. Σεβόμενοι την προσωπική τους επιθυμία να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και στις οικογένειες τους, στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει όλη η υφήλιος ο αθλητισμός περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Η υγεία και η σωματική ακεραιότητα όλων των αθλητριών και ανθρώπων που είναι στο σύλλογο βρίσκεται σε πρώτη γραμμή, ως εκ τούτου όλα τα αγωνιστικά τμήματα και οι ακαδημίες, αναστέλλουν την λειτουργία τους μέχρι να υπάρχουν θετικά νέα και ύφεση του προβλήματος. Συνιστώ σε όλους να ακολουθούν πιστά τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα που ανακοινώνει η πολιτεία.

Με εκτίμηση
Ιωάννης Ρεντζεπέρης»

Σχετικά άρθρα