Εκτυπώστε τη σελίδα
17-02-2020 00:00

Παράπονα, παρατηρήσεις και απαντήσεις μεταξύ Προύσαλη και Ανδρεόπουλου (vid)

Ο αρχηγός του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης παρατήρησε τον προπονητή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλο επειδή στις κρίσιμες φάσεις στο φινάλε του 2ου σετ υποστήριξε με πάθος τη θέση της ομάδας του.

Ο Προύσαλης στην συνέντευξη Τύπου του «υπενθύμισε» πως είναι και ο προπονητής της Εθνικής ανδρών και πως ο Ηρακλής έχει 13 Έλληνες αθλητές. Ο Ανδρεόπουλος απάντησε χαρακτηρίζοντας άδικη την παρατήρηση του αρχηγού του Ηρακλή.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε αρχικά:

«Ηταν ένα παιχνίδι που ήθελε απόλυτη συγκέντρωση για μας. Ηταν από τα πιο δύσκολα ματς της περιόδου και δεν θέλαμε να δώσουμε κανένα δικαίωμα. Ο αγώνας αυτός βρίσκονταν μεταξύ των δύο τελικών του Λιγκ Καπ και είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία. Δε νικήσαμε εύκολα. Ηταν ένα σκληρό ματς με αρκετή ένταση όπου καταφέραμε να κοντρολάρουμε τα λάθη μας και τις δυνάμεις μας και να πάρουμε τη νίκη. Μπορώ να πω πως ήμασταν και λίγο τυχεροί που κατακτήσαμε το 2ο σετ και τα πράγματα ήρθαν καλύτερα για μας».

Ο αρχηγός του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης είπε:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησε. Θεωρώ πως εάν μας άφηνε ο διαιτητής στο 2ο σετ και το πέρναμε θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από μας και έχει καλύτερους παίκτες από μας. Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε. Βλέπω πως δε μας πολυθέλουν αλλά αγωνιστικά θα είμαστε σίγουρα εδώ. Θέλω να κάνω μία δημόσια παρατήρηση στον κόουτς Ανδρεόπουλο εάν μου επιτρέπει. Αν ήταν προπονητής μόνο στον Παναθηναϊκό δεν θα υπήρχε θέμα για τις αντιδράσεις του στον πάγκο της ομάδας γιατί κι αυτός θέλει το καλό της ομάδας του. Αλλά επειδή είναι προπονητής της Εθνικής ομάδας και ο Ηρακλής αποτελείται από 13 Έλληνες αθλητές καλό θα είναι τη συμπεριφορά του να την προσέχει».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δευτερολόγησε απαντώντας στον Κώστα Προύσαλη:

«Με έκπληξη άκουσα τα λόγια του αρχηγού της ομάδας του Ηρακλή Κώστα Προύσαλη. Οταν ένας μεγάλος παίκτης του ελληνικού βόλεϊ καταφέρεται σε μένα για τη συμπεριφορά. Αυτό είχε συμβεί και την προηγούμενη περίοδο. Είναι τιμή μου που είμαι προπονητής στην Εθνική ομάδα. Επίσης είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με τους σπουδαίους Έλληνες αθλητές και με τους Έλληνες αθλητές αυτούς που πρώτοι έχουν πετύχει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια. Πρώτοι κατάφεραν να κρατήσουν σε μία αξιοπρέπεια το ελληνικό βόλεϊ. Παρόλα αυτά δεν είμαι και ευνούχος όταν νιώθω πως αδικούμαι να μην διαμαρτύρομαι. Είναι εντελώς ξεχωριστή η δουλειά μου στον σύλλογο και εντελώς ξεχωριστή η δουλειά μου στην Εθνική ομάδα. Νομίζω πως έχω αποκτήσει τον σεβασμό όλων των αθλητών μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο αρχηγός του Ηρακλή ανέφερε πως ο Ηρακλής έχει 13 Ελληνες αθλητές. Και το γνωρίζω και έχω συνεργαστεί με πολλούς από αυτούς. Είναι μία εντελώς άδικη κριτική».

 

Media