Εκτυπώστε τη σελίδα
15-02-2020 21:23

Ενας επιτυχημένος μπασκετικός παράγοντας, πρόεδρος στο Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ.Εθνικός

«Το όνειρο κάθε επιτυχημένου μπασκετικού παράγοντα είναι να γίνει πρόεδρος στο βόλεϊ» έλεγαν οι παλιοί καλοί παράγοντες του αθλήματος όταν το βόλεϊ μεσουρανούσε και το μπάσκετ ήταν στην σκιά του τις δεκαετίες του 50 και του 60 και λίγο αργότερα. Να που τα λόγια τους ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο μετά από πολλές δεκαετίες.

Ετσι λοιπόν ο Γιώργος Πασσιάς που ηγήθηκε για χρόνια του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού και από το καλοκαίρι του 2019 είναι και αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Μ.Γ.Σ.Εθνικός είναι ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ με συνεργάτες τους Λιάσκο, Τοκαμάνη.

Το όνομα του Πασσιά είχε έρθει πρόσφατα στην επικαιρότητα με την περιβόητη παραχώρηση επινοικίασης των διαφημιστικών πινακίδων από το μπάσκετ στο ΤΑΑ την οποία και διέψευσε ενώ παράλληλα είναι και σύμβουλος της νέας Δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης.

Στο μπάσκετ όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια αλλά στο βόλεϊ τον έτρεμαν γιατί μιλούσε για περικοπές και συρίκνωση.

Αναλαμβάνει δύσκολο φορτίο σε δύσκολη περίοδο με στόχο να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά ώστε να ανακτήσει η ναυαρχίδα του συλλόγου την εμπιστοσύνη της Αλεξανδρούπολης.Το θετικό είναι πως γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και είναι και είναι και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ελπίζουμε πως μέσα από την πίεση και τις καραμπόλες το βόλεϊ να κέρδισε τρεις νέους παράγοντες που θα μείνουν στο άθλημα και θα εργαστούν σκληρά και ενωτικά για το καλό του συλλόγου, της Αλεξανδρούπολης και φυσικά του ελληνικού βόλεϊ.

Το νέο ΤΑΑ προέκυψε μέσα από τη Γενική Συνέλευση που έγινε νωρίτερα στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης χωρίς την παρουσία των Λουπασάκη, Μιχαηλίδη, Μισαηλίδη που παραιτήθηκαν και όπως φαίνεται η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια. Όσο για τον Θανάση Κασαμπαλή διέψευσε πως ο γιος του Σταύρος είναι μεταξύ των τριών αθλητών που επέβαλαν απαγόρευση μεταγραφών στον Μ.Γ.Σ.Εθνικό Αλεξανδρούπολης οπότε το λόγο θα έχουν πλέον τα ντοκουμέντα. Ευχόμαστε στο νέο ΤΑΑ καλή επιτυχία και «σιδεροκέφαλοι».